Her bruger vi mundbind gulvfolie

Her bruger vi mundbind gulvfolie i høj kvalitet. Kan nemt monteres og tages af igen. Kan også bruges på vinduer, efterlader ikke limrester. Se også vores andre Corona Hjælpe skilte her.

Vores gulvfolie er altid med skridsikkert R9 EU-godkendt laminat, hvilket også sikre en lang holdbarhed. De er godkendt til brug i butikker og indkøbscentre.
Tilføj til kurv nederst på siden, ønsker du forskellige slags gør du blot dette flere gange. Dette produkt er fortrykte klistermærker som vi har på lager, derfor skal du ikke sende os en fil til tryk. (vores webshop er ikke oprindeligt sat op til at vi ikke skal bruge en fil, derfor du er nødt til at vælge at du mailer den senere)

Her bruger vi mundbind klistermærke gulvfolie.

Klistermærkerne kan anvendes både på gulve og vinduer. Folien er med aftagelig klæb, det vil sige at du nemt kan tage dem af igen, uden at de efterlader limrester på gulve eller vinduer.

Gulvfolie med print kan bruges over alt, både døre, vinduer og til gulvet. Produceret med en aftagelig klæber så de nemt kan fjernes igen uden at efterlader limrester.

Hvis du har brug for et andet design, så send os en mail, vi kan trykke dem med dit logo, eller i andre størrelser og farver.

Standard: 1 hverdage: Bestillinger før kl. 12.00 sendes samme dag. (Lagervarer)

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

God dag

Log ind på din konto