Tryk på tøj / Standard transfers

Hos Nemprint kan vi hjælpe dig med tryk på tøj, og vores erfaring er stor. Så uanset hvilke ønsker du har til tryk på tøj, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning, som du bliver glad for. Leveringstid 3-4 dage men du har også mulighed for at få ekspres-levering.

Læs mere om tryk på tøj under detaljer-fanen.

Tryk på tøj – udskæring og filtyper

Vi vil helst have en vektorfil, f.eks. en .ai eller .eps, hvor alt tekst er outlinet. Har du ikke mulighed for at sende os en vektorfil, kan vi også bruge en tiff eller jpeg i høj opløsning (200-400dpi).

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges til tryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk og få os til at tjekke den – det er ganske gratis.

 

Tryk på tøj og tekstilklistermærker – holdbarhed

Vores tryk har en lang holdbarhed, men vi anbefaler at man vasker tøjet med vrangen ud og ved max. 60 grader for at bevare trykket pænt i lang tid. Vores tryk tåler også let tørretumbling, men dette er dog på eget ansvar.

Når du skal påsætte et tekstilklistermærke foregår det ved at du varmepresser det på tøjet med et strygejern eller en varmepresse. På t-shirts og sweatshirts, som er 100 % bomuld, er det ca. 150 grader i 10-15 sekunder. Ved polyester-/løbetøj og softshells sættes temperaturen ned til ca. 140 grader i 15-20 sekunder. Du kan hente en påsætningsvejledning her.

Vil du have os til at påsætte dine tekstilklistermærker for dig, kan vi også gøre det. Prisen pr. påsætning vil typisk ligge på ca. 5-8 kr. pr. stk. afhængigt af, hvilken slags og hvor meget tøj, der er tale om.

Hurtig levering hos Nemprint

Du kan bestille tryk på tøj uanset, om du befinder dig i Aarhus, København, Aalborg, Odense eller et helt femte sted. Vi sender nemlig til hele landet, og hvis du bestiller inden kl. 10.00 om formiddagen, sendes ordren indenfor 3-4 hverdage. Hvis du har ekstra travlt, og har brug for din tryksag så hurtigt som muligt, kan du bestille ekspreslevering inden kl. 12.00 – så sender vi dit tryk til tøj samme dag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med levering. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at hjælpe dig, og hvis du står i en stresset situation, hvor du skal bruge tryksagen samme dag, prøver vi altid at finde en løsning – dog kan vi aldrig garantere, at vi kan imødekomme dine ønsker, hvis du er ude i sen tid.

Tryk på tøj til mange formål

Tryk på tøj kan bruges til mange forskellige formål og særligt i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed, kan det være en ideel løsning. Du kan bruge tryk på tøj på alt fra dine medarbejderes uniformer og arbejdstøj til tøj, der skal bruges i forbindelse med events for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvis I eksempelvis deltager i arrangementer som DHL, kan en løbetrøje med virksomhedens logo på være en god løsning, hvis I gerne vil sprede budskabet omkring jeres virksomhed til en event med mange mennesker. Derudover skaber I en helt særlig holdånd, hvor medarbejderne føler sig som ét team.

Men det er ikke kun virksomheder, der kan drage nytte af tryk på tøj, for familiearrangementer og studieevents kan også blive ekstra sjove og underholdende, hvis alle har det samme tøj på med et synligt logo, tekst eller andet. Mulighederne er næsten uendelige, hvis man gerne vil bruge tryk på tøj til diverse arrangementer.

Udnyt arkstørrelse og spar penge.

 

Standard: 5 hverdage. Ekspres: 2-3 hverdage (kontakt os gerne for hurtigere.)

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto