Canvaspose 310g

Canvas muleposer med tryk i kraftig 310g kvalite. Er Oeko-tex 100 certificeret, vælg imellem fuld-farvet DTG print eller 1-farvet screen print.
Har du brug for mere end 500stk, så send os venligst en mail for et tilbud.

OBS! Økologiske poser er udsolgt på ubestemt tid pga covid 19.  Vi har en identisk pose der er Oekotex Certificeret der sendes i stedet.

Digitalprintede muleposer med tryk til Danmarks laveste priser

En mulepose er et både praktisk og miljøvenligt alternativ til plastikposer og kan bruges til mange formål lige fra shopping, indkøb, strandtur osv. Hos Nemprint kan vi lave muleposer med tryk, så du kan få en mulepose med lige præcis det motiv, du ønsker dig. Vi laver flotte muleposer med tryk i god kvalitet til lave priser.

Er du på udkig efter t-shirt med tryk kan du læse om det her.

Muleposer med tryk i lækker, holdbar kvalitet

Hos Nemprint kan du vælge mellem to typer, når du bestiller muleposer med tryk:

1. Mulepose i bomuld/canvas-kvalitet 38 x 42 cm (310 g.) Denne variant er en flad pose uden sider med lang hank.

2. Canvaspose, model D LH 43 x 39 + 14 cm bund (310 g.), Denne mulepose er en af vores mest solgte poser. Den er udført i en rigtig lækker og holdbar kvalitet og fås som standard med lang hank, men vi kan også levere den med kort hank. Se evt. produktblad her.

Filtyper til muleposer

Når du aflægger bestilling på en mulepose med tryk, skal vi typisk bruge en vektorfil til 1-farvet print og billedfiler til farveprint. En vektorfil er en PDF, EPS eller AI. En billedfil til fuldfarveprint vil typisk være en PDF, JPEG, PNG eller TIFF. Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges, kan du sende os det bedste, du kan få fat på. Så sender vores grafiker dig et udkast eller kontakter dig, hvis den fil, du har sendt, ikke kan bruges.

Farver og kvalitet

Hos Nemprint har vi flere forskellige trykmetoder at vælge imellem afhængigt af, hvordan printet ser ud. Vi vælger altid den bedste printmetode ud fra, hvordan designet ser ud og hvor stort et oplag der skal laves. Typisk bliver alle ordrer under 100 stk. printet digitalt. Har du en ordre på mere end 100 stk og kun 1 farve i dit design, vil vi typisk printe dem med direkte tryk. Vi kan ramme pantonekoder helt præcis med 1-farvet print, derfor bedes du angive din pantonefarve, når du bestiller. Har du brug for 2-farvet eller 3-farvet print, kan vi også lave dette.

Miljøvenligt vand-baseret blæk.

Vores økologiske muleposer er GOTS og  Oeko-tex 100-certificeret. Øko-tex 100 er et kvalitetsstempel der garanterer, at vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen. Det samme gælder det blæk, vi benytter i vores maskiner, det er også Oeko-tex certificeret og er vand-baseret. Du kan se en lille video der omhandler vores blæk her. Eller læs mere om vores blæk her.

Placering af tryk på muleposer

Trykområdet på muleposer er 25x30cm. Vi sender altid et mock-up til godkendelse inden trykningen går i gang, så vi er sikre på at dit produkt lever op til forventningerne.

Standard: 6 hverdage:  6 hverdags produktion. Ekspres: 2 hverdage:  2 hverdages produktions.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto