Stofposer med Tryk | Køb Stofposer med Logo Online | Prismatch

Stofpose 140g

Stofpose inkl. fuld farve print på den ene side. Vælg farve på posen (hvide er billigst) og om du ønsker print på begge sider.
Prisen på posen er inkl. print på den ene side.

Print areal på posen er 25x30cm, posen er 38x42cm.
Inden vi går igang med at printe, får du naturligvis et mock-up udkast til godkendelse, hvor vi også tjekker om din fil egner sig til print.

Digitalprintede stof muleposer med tryk til Danmarks laveste priser

En mulepose er et både praktisk og miljøvenligt alternativ til plastikposer og kan bruges til mange formål lige fra shopping, indkøb, strandtur osv. Hos Nemprint kan vi lave muleposer med tryk, så du kan få en mulepose med lige præcis det motiv, du ønsker dig. Vi laver flotte muleposer med tryk i god kvalitet til lave priser.

Er du på udkig efter t-shirt med tryk kan du læse om det her.

Vores stofposer digitalprintes altid med CMYK farver, på farvet poser printes der først en hvid bund under CMYK laget. – Ved større oplag end 100stk og ved 1-farvet print, kan der gives yderligere rabat, kontakt os venligst herom.

Filtyper til muleposer

Når du aflægger bestilling på en mulepose med tryk, skal vi typisk bruge en vektorfil til 1-farvet print og billedfiler til farveprint. En vektorfil er en PDF, EPS eller AI. En billedfil til fuldfarveprint vil typisk være en PDF, JPEG, PNG eller TIFF. Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges, kan du sende os det bedste, du kan få fat på. Så sender vores grafiker dig et udkast eller kontakter dig, hvis den fil, du har sendt, ikke kan bruges.

Farver og kvalitet

Hos Nemprint har vi flere forskellige trykmetoder at vælge imellem afhængigt af, hvordan printet ser ud. Vi vælger altid den bedste printmetode ud fra, hvordan designet ser ud og hvor stort et oplag der skal laves. Typisk bliver alle ordrer under 100 stk. printet digitalt. Har du en ordre på mere end 100 stk og kun 1 farve i dit design, vil vi typisk printe dem med direkte tryk. Vi kan ramme pantonekoder helt præcis med 1-farvet print, derfor bedes du angive din pantonefarve, når du bestiller. Har du brug for 2-farvet eller 3-farvet print, kan vi også lave dette.

Miljøvenligt print

Alle vores muleposer er Øko-tex 100-certificeret. Øko-tex 100 er et kvalitetsstempel der garanterer, at vores produkter ikke indeholder kemiske stoffer, som kan skade kroppen. Det samme gælder det blæk, vi benytter i vores maskiner.

Placering af tryk på muleposer

Trykområdet på muleposer er 25x30cm. Vi sender altid et mock-up til godkendelse inden trykningen går i gang, så vi er sikre på at dit produkt lever op til forventningerne.

Standard: 5-6 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 5-6 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 9.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto