× Log ind

Badges

Badges med print i fuld farve. Flotte reklamebadges der er både billige og sjove. En rigtig god måde at komme ud med dit budskab på. Vores standard badges er med nål, vi kan dog producere stort set alle slags badges med f.eks. magnet, spejl, klemmer og meget mere. Send os en mail for mere info.

Du kan downloade alle vores templates her. her. (Kræver at du har Adobe Illustrator)

Badges med print

Badges med print kan bruges til mange forskellige formål, men særligt i forbindelse med markedsføring af din virksomhed, kan badges være den helt rette løsning. Badges har de seneste 50 år været en af de mest brugte metoder at anvende til at få personlige budskaber ud på, og mulighederne for at designe badges online er mange – og du bestemmer helt selv, om du vil have det klassiske runde badge, eller om det skal være firkantet. Størrelsen bestemmer du også, og hos Nemprint har du mange forskellige valgmuligheder. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til bestilling af badges, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar ved tasterne og telefonerne til at hjælpe dig.

Bestil badges til din markedsføring 

Badges har været brugt i forbindelse med markedsføring i mange år, og det er bestemt ikke nogen dårlig idé at bestille badges med print, selvom markedsføringen i større udstrækning foregår online i dag. En badge kan nemlig noget helt særligt! Først og fremmest kan du nemt og enkelt kommunikere ét klart budskab gennem enten et logo, et statement eller noget helt tredje. Det kan dog være svært at få kunderne til at gå med din badge, da det kræver, de har en forholdsvis høj involvering i dit brand. Derfor er det også vigtigt, at dine badges har ét klart budskab, som kunderne kan relatere til, og har en holdning til.

Badges til tøj 

Hos Nemprint kan du købe badges, der er udstyret med en lille pin på bagsiden, så de nemt og problemfrit kan hæftes fast på tøjet. Men det er ikke kun på tøjet, at badges pins kan bruges, for i bybilledet ses de også ofte på tasker, muleposer og andet. Når du designer dine badges bør du altid overveje, hvor du ønsker dine badges skal placeres – er det på jakken, på tasken eller på skjorten? Hvis du allerede ved dette på forhånd, kan du nemlig udfolde din kreativitet yderligere, når du designer dine badges, så dit budskab bliver tydeligere afhængig af, hvor de skal placeres.

Find den rigtige størrelse på badges

I vores sortiment finder du et væld af forskellige størrelser, så din badge kan få det rette udtryk: Skal den være lille, diskret og elegant eller stor og udtryksfuld? Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at vurdere, hvilken størrelse, der giver mest mening i forhold til dit design og budskab.

Formen på vores badges fås i tre forskellige størrelser:

- Rund
- Firkantet
- Rektangel.

Der er ingen tvivl om, at den runde badge er den absolut mest anvendte, og netop derfor kan det give mening for dig og din virksomhed at vælge en firkantet eller et rektangel, for at skille sig ud fra mængden. Derudover fås vores badges også i vidt forskellige størrelser, og i produkttilpasningen nedenfor kan du vælge lige netop den størrelse, du har brug for.

Billige priser hos Nemprint

Når du bestiller badges hos Nemprint, kan du med det samme se prisen på din bestilling, når du indtaster oplysningerne på din ordre. Du kan altid forvente konkurrencedygtige priser og høj kvalitet på produkterne, når du handler ved os – og hvis du ikke er tilfreds med din vare, sørger vi naturligvis for at finde en løsning sammen med dig.

Køb badges online 

Det er både nemt og billigt at købe badges online, og hvis du har brug for hjælp til opsætningen og designet af din nye badge, er du altid velkommen til at sende tekst og logo samt størrelsen på din badge til os – så designer vores grafikere en badge til dig. Du kan også benytte dig af vores gratis filtjek, hvis du er usikker på, om dine filer har de rette formater til trykopgaven.

Trykfil til badges

Vi hjælper gerne med opsætningen til dit nye badge, upload blot dit logo, eller tekst, og vælg den størrelse du ønsker, så får du et design tilsendt af en af vores dygtige grafikere. Du kan også selv designe dit badge, ved at downloade vores templates her. (Kræver at du har Adobe Illustrator)

Se alle størrelserne på denne oversigt, klik på billedet for download som PDF.


Billede af krus med print

Standard: 5-6 hverdage.

Ekspress: 3-4 hverdage.

Super Ekspress: 24 timer: Bestillinger før kl. 10.00 kan sendes eller hentes dagen efter..

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Badges
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse