× Log ind

Laminering

Her bestiller du laminering.
Priserne på laminering er incl. print. Vi vurderer det bedste papir til opgaven, men det er typisk 100g eller 160g papir.
Skriv i kommentar, hvis andet papir ønskes.

Laminering hos Nemprint - billigt, hurtigt og professionelt

Hos Nemprint har vi stor erfaring med laminering af alle slags tryksager, og vi behandler alle ordrer - store som små - med samme professionalisme og ekspertise.

Med laminering kan du være sikker på at din tryksag bliver meget holdbar, og desuden giver det også en lækker og anderledes finish, der udstråler kvalitet og seriøsitet.

2-sidet laminering

Alle vores lamineringer er 2-sidede, hvilket vil sige at der kommer lamineringsfolie på begge sider af papiret.

Det giver det bedste, pæneste og mest holdbare resultat.

Mange muligheder for laminering hos Nemprint

Hos Nemprint har vi mulighed for at lave laminering op till 0,6 m x 20 m.

Du kan se vores mål i prisberegneren, men ønsker du en laminering i en anden størrelse end vores standardmål, er du meget velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Mængderabat på laminering

Hos Nemprint kan vi tilbyde mængderabat på laminering, hvis du f.eks. har brug for mange lamineringer.

Det vil sige, at jo flere lamineringer, du bestiller, desto billigere bliver de. Dog skal alle lamineringer være af samme størrelse, for at vi kan tilbyde mængderabat.

Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere om muligheden for mængderabat.

Sådan kommer du i gang

Det er ganske enkelt at bestille laminering hos os. Upload blot de filer, du skal have lamineret i vores prisberegner nedenfor. Herefter trykker du på prisen ud for den størrelse og det antal, du skal have. Leveringstiden på laminering er 1-2 hverdage afhængigt af mængde.

 

 

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Laminering
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse