Ja, vi kan godt printe hele din opgave til kant, dette gøres ved at vi printe

Mere om indbinding

PDF format:

Husk vi skal modtage din opgave som PDF format.

Gør plads til ryggen:

Lav altid plads til ryggen, det er en god ide at lave 1cm. margen i venstre side af opgaven, så er du sikker på at der er plads til indbindingen, skal du have printet dobbeltsidet skal du også have 1cm. i højre margen.

Print til kant:

Ja, vi kan godt printe hele din opgave til kant, dette gøres ved at vi printer din opgave på overstørrelse papir, og derefter kant-trimmes dine sider, derfor skal der overholdes visser regler mht. til beskæring, læs mere om dette her. Når der printes til kant kan du vælge imellem 135. Silk Coated eller 170g Silk Coated.

Andre formater en A4

Ja, vi kan godt printe i andre formater end A4, vil du f.eks. have 21x21cm format henvend dig pr. mail og få et godt tilbud. (typisk for arkitekt og design studerende at printe i square formater).

Metal-wire i sølv eller hvid

Metal-wire i sølv, er den mest populærer indbindings metode, de fleste vælger at få ekstra kraftig frost for/bagside på istedet for de tyndere klar-plast for/bagsider der er incl. i prisen.

 Lærredsryg, mange farver

læredsryg nemprint

Den mest eksklusive limryg på markedet, med en kraftig lærreds ryg, gør den ekstremt stærk.Klar forside, pap eller egen bagside, gør den totale finish på denne ryg helt speciel, og gør den særligt god til til at udnytte et flot print som bagside. Man kan bruge en printet side som bagside, hvilket gør at indbindingen kommer til at ligne en rigtig bog.

Professionel Print og Indbinding af Eksamensopgaver

Når det kommer til eksamensopgaver, er det vigtigt at præsentere dem på en professionel og organiseret måde. Hos nemprint.dk tilbyder vi print og indbindingstjenester, der sikrer, at dine eksamensopgaver præsenteres på en klar, præsentabel og holdbar måde. Lad os udforske, hvordan vores tjenester kan hjælpe med at gøre dine eksamensopgaver til en succes.

Klar og skarp printkvalitet

Med vores avancerede printteknologi sikrer vi, at dine eksamensopgaver udskrives med høj kvalitet og skarpe detaljer. Uanset om det er tekster, grafer eller billeder, vil vores print sikre, at alt er letlæseligt og professionelt præsenteret. Vi tilbyder også muligheden for farveudskrifter, hvis det er nødvendigt for at fremhæve vigtige elementer i dine opgaver.

Fleksible printmuligheder

Vi tilbyder et bredt udvalg af printmuligheder, der kan tilpasses dine behov og præferencer. Du kan vælge mellem forskellige papirtyper, størrelser og formater for at sikre, at dine eksamensopgaver præsenteres på den mest hensigtsmæssige måde. Vi kan også hjælpe med at tilpasse layoutet og designet af dine opgaver for at opfylde specifikke krav eller standarder.

Holdbar og professionel indbinding

Efter printningen tilbyder vi også professionel indbinding af dine eksamensopgaver. Vores indbindingsmuligheder inkluderer spiralindbinding, limindbinding og hæfteindbinding, alt efter dine præferencer og krav. Disse indbindingsmetoder sikrer ikke kun, at dine opgaver præsenteres på en professionel måde, men også at de er holdbare og modstandsdygtige over for slid og brug.

Hurtig og pålidelig service

Vi forstår vigtigheden af ​​tidslinjen for eksamensopgaver og tilbyder derfor hurtig og pålidelig service. Vores effektive produktionsproces sikrer, at dine opgaver bliver printet og indbundet inden for kort tid, så du kan være sikker på, at de er klar til rettidig aflevering. Vi tilbyder også muligheden for express levering, hvis du har brug for dine opgaver hurtigere.

Skab et professionelt indtryk

Ved at bruge vores print- og indbindingstjenester kan du skabe et professionelt indtryk og sikre, at dine eksamensopgaver præsenteres på den bedst mulige måde. En organiseret og professionel præsentation af dine opgaver kan hjælpe med at fremhæve dit arbejdes kvalitet og bidrage til en positiv bedømmelse fra dine evaluators side.

Bestil dine printede og indbundne eksamensopgaver i dag

Gør dine eksamensopgaver til en succes med print- og indbindingstjenester fra nemprint.dk. Med vores højkvalitetsprint og professionelle indbinding kan vi hjælpe med at sikre, at dine opgaver præsenteres på en klar, præsentabel og professionel måde. Bestil dine eksamensopgaver i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et imponerende resultat.

  

Log ind på din konto