× Log ind

Fragt

Alle tryksager sendes med GLS Erhverv eller GLS pakkeshop. Når din pakke er blevet afsendt modtager du et Track & Trace nummer, så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig.

Du kan se her hvor der er en pakkeshop tæt på dig:
 

Fragtpriser beregnes automatisk ud fra vægt, størrelse og pris.

Når du tjekker ud har vi allerede beregnet prisen for levering, så du ikke efterfølgende får en regning for levering, som andre trykkerier ofte gør. Vores algoritme regner prisen ud fra vægt, størrelse og pris. Her har du nogen eksempler på fragt.

Her er eksempler på fragtpriser, sendt med GLS til erhverv eller pakkeshop.

  • 1stk    A1 plakat       kr. 54,- inkl. moms
  • 10stk  A1 plakat       kr. 66,- inkl. moms
  • 25stk  A1 plakat       kr. 83,- inkl. moms
  • 50stk    A5 flyers      kr. 54,- inkl. moms
  • 200stk  A5 flyers      kr. 56,- inkl. moms
  • 1000stk A5 flyers     kr. 72,- inkl. moms

*Gælder dog ikke for skilte og andre tryksager der skal sendes med fragtmand. Skilte større end 100x100cm skal sendes med fragtmand og koster ca. 200-400 kr ex. moms, du vil modtag en mail med pris, inden vi går igang med din ordre. Når vi har beregnet fragtprisen.

Emballage

Alle tryksager pakkes i kraftig emballage for at sikre at de ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Er din pakke beskadiget, er det vigtigt du nægter modtagelse, hvis du modtager pakken, og tryksagen er ødelagt, skal du selv lave en reklamation hos kuréren, hvis du nægter modtagels får vi den retur og kan tjekke det for dig, og vi kan sende dig noget nyt.

Efterlysning af pakker

Skal du efterlyse din pakke, gøres dette ved at kontakte GLS her.