× Log ind

Hæfter

Et hæfte er mindst to stykker papir der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog, med et kraftigt omslag får du et utroligt flot look. Har du kun een side der skal foldes, skal du bestille Foldere.

Et hæfte er mindst to stykker papir der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog. Har du kun én side du skal have foldet, se da"foldere".

Valg af papir


Vi anbefaler at printe hæfter på min. 100g. papir for at undgå at trykket på den anden side kan ses igennem papiret.


Omslag vs. Ingen omslag


Vælges der omslag, bliver 170g og 250g produceret med print til kant, 100g er IKKE med print til kant. Vælges der ingen omslag, bliver omslaget ikke printet til kant.


Antal sider i et hæfte / Format


Bemærk at ét stykke papir svarer til 4 sider. Et hæfte med eksempelvis 16 sider indeholder således fire stykker papir med print på begge sider.


Formatet der vælges i prisberegneren, er formatet af selve hæftet. Et A5 hæfte består således af foldede stykker A4 papir.


Filformat


Filen skal IKKE være som opslag. Det vil sige at et hæfte med 12 sider skal leveres som en pdf. fil med 12 sider.


Sådan kommer du igang


Vælg format, farver, antal sider og antal i prisberegner og klik på den ønskede pris for at lægge den i indkøbskurven.


Ekstra finish med kachering 


Giv dine hæfter ekstra finish, kachering er en super flot finish på forsiden af coveret. Soft touch helt mat og har en blød overflade. Blank er shiny og er rigtig fin til et cover med mange farver.

Standard: (48 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes 2 hverdage efter. Bestillinger efter 14.00 sendes 3 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Hæfter
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse