× Log ind

Gulvfolie

Gulvfolie eller gulvreklame med print. Lang holdbarhed med skridsikker laminat.

nemprint gulvfolie spidermanHos NemPrint.dk kan vi printe facade og gulv folie.  


Udskæring


Du kan vælge i mellem 3 slags udskæringer, "firkantet", "Grov" eller "fin", du kan se eksempler på de forksellige udskæringer ude i højre side. vælger du fin, skæres dit logo helt ind til kanten, vi anbefaler dog at man efterlader 1-2 mm hvid kant da folien får længere holdbarhed når printet ikke når helt ud til kanten. Folien leveres på en bærefolie (transfertape) så klistermærket kan sættes på som et stk.


Filtyper


Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal tryk fil i f.eks jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Se mere under "mere info".


Se hvad andre har fået lavet her: facebook 


Gratis filtjek


Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. os få os til at tjekke den - det er gratis.


Holdbarhed


Digital fremstillet gulvfolie har en god holdbarhed, Gulvfolie bliver altid lamineret og holder derfor i lang tid. Alt afhæning af trafikken og antal mennesker der går på den, holder den fra 1-5 år. Limen er en aftagelig klæber, så hvis man fjerner folien igen inden for 3 måneder er den nem at få af. Derefter sidder den godt fast som en permanent folie.


Montering


Læs vores vejledning her:Farver


Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid.


Laminat


Vores gulvfolie er som standard altid med skridsikker laminat, Man kan derfor ikke vælge laminat til eller fra som på vores facade folie. Vores laminat til gulvfolie er R9 EU godkendt og skridsikker. Den er derfor godkendt til brug på messer, sportshaller og i indkøbscentre.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Gulvfolie
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ex.moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse