× Log ind

Asfaltfolie

Nemprint tilbyder asfaltfolie til udendørs brug, som fortove, asfalt og gangarealer.

Folien klæber på både asfalt, betonunderlag og mursten. Kraftig klæber og laminat gør at folien er skridsikker, og at småsten ikke prikker ud igennem folien. Efter endt kampagne, kan folien fjernes uden, at der efterlades limrester.

Gratis filtjek af asfaltfolie

Er du i tvivl om din fil kan bruges til asfaltfolie, kan du altid sende den til info@nemprint.dk, og få os til at tjekke den - det er gratis.

Holdbarhed

Digital fremstillet asfaltfolie har en god holdbarhed, folien bliver altid overflade lamineret og holder derfor i lang tid. Velegnet til asfalt, fortov, SF sten, udvendige trapper, parkeringspladser, butiks indgange m.m. Forventet udendørs holdbarhed er op til 6 mdr. men afhænger af trafik og belastning. Skal monteres ved mindst +12°C. Tåler -30°C -> +80°C.

Farver og størrelse

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid. Printbredden er 123cm, dvs større designs end dette vil blive i flere stykker med overlap.

Montering af asfaltfolie

Folien monteres ved at varme den op til ca. 50 grader og rulle den på overfladen. Ved kortere kampagner og glatte overflader kan den monteres uden opvarmning. Skal monteres ved mindst +12°C. Tåler -30°C -> +80°C.
 
hent ASLAN DFP46 Street Wrap data sheet her 
 

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Det er meget vigtigt at kanterne er varmet op, og presset godt ned hele vejen rundt, så der ikke kommer vand ind under folien.

 

Standard: 4-5 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Asfaltfolie
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse