× Log ind

Die-cut klistermærker

Disse klistermærker er konturskåret helt igennem både folien og baglineren. Vi kan skære dem i enhver form, du vil have. En unik måde at få dine klistermærker til at skille sig ud blandt alle andre klistermærker. Perfekte til messer og hand-outs. - Vælg imellem 2 slags skæringer - Die-Cut, hvor selve klistermærker får din unikke form. Eller kiss-cut hvor det kun er folien der er skåret til din form, men hvor selve baglineren er firkantet (dette er den billigste metode).

Die-cut eller Kiss-cut klistermærker.
Gratis filtjek: Er du i tvivl om din fil kan bruges til konturskåret folie, kan du altid sende den til info@nemprint.dk, og få os til at tjekke den - det er gratis.
Holdbarhed: Vores klistermærker holder i mange år, bude ude og inde. Vores kvalitetsfolie har en udendørs holdbarhed på min. 3 år, og med laminering min 7 år.
Farver: Vi printer alle vores klistermærker digitalt med CMYK farver på en hvid folie. Vi printer i kvaliteten 720x1440 dpi.
Størrelse: max størrelse er 125x200cm for klistermærker der skal leveres i et stykke.
Montering: Se vores vejledning her.
Filer: Til konturskåret folie skal der bruges vektorfiler. Det vil typiske være en fil fra Adobe Illustrator eller Adobe Indesign. - Husk at alt tekst skal være lavet om til vektorgrafik, så vi ikke mangler den skriftype der er brugt. - Du kan også lave din tekst i Word, og gemme som PDF.

Kiss-cut klistermærkerne (firkantet) kan laves hurtigere end die-cut klistermærker. Haster det, skal du derfor vælge kiss-cut.- Kontakt os evnt. for leveringstid på præcis din ordre.

Standard: 4-5 dage (Die-cut 6-7 dage).

Ekspres: 24-48 timer (Die-cut 3-4 dage)

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Die-cut klistermærker
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse