× Log ind

Klistermærker på rulle - Fast form

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle med tryk, hvor det er muligt at printe med ekstra farve, hvid. Disse etiketter printes i modsat til vores "Fri Form" produt med faste standseforme størrelser. Har vi ikke din størrelse, så kontakt os for et tilbud. Antallet af ruller, er afhængigt af størrelsen på etiketten og oplaget.

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle med faste størrelser.

Udskæring

Vi producerer alle vores etiketter på en af vores forskellige faste forme, derfor kan vi holde priserne langt nede på dette produkt.

 

Filtyper

Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps. Skal du have skåret efter "speciel cut" skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Vi skal bruge 2mm bleed til etiketprint. Dertil skal man være opmærksom på at tolerancen er 1mm. Derfor skal man ikke lave tekster og andre elementer for tæt på kanten, som der ikke må skæres i. Det frarådes også at lave en "kant" på din etiket, da de nemt kan komme til at se skæve ud, hvis skæringen rykker sig bare 0,5mm. 

  

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den - det er gratis.

 

Holdbarhed Inde / ude

Digital fremstillede etiketter har en rigtig god holdbarhed. De er ridsefaste og limen er permanent.  De er ikke beregnet til udendørs brug da den vandbaseret blæk kan blive opløst af at være fugtige i længere tid. De kan dog fint tåle at blive våde i kortere perioder, samt tørres af med en klud. Udendørs holdbarhed i direkte sollys uden laminat er ca. 30 dage, 

 

Farver / Kvalitet

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Vælger du at printe med CMYK + HVID, skal dette angives i din fil i et lag for sig.  - Dvs. vi printer ikke med hvid blæk som standard. 

 

Antal ruller pr. ordre / Kerne.

Antallet af rullerne er afhængig af formater og oplaget. Rullediameter 3 tommer (ca. 76 mm).

 

Maskinel påsætning.

Skal dine etiketter maskinmonteres skal du skrive det i kommentarfeltet når du tjekker ud. Oplys os venligst hvad der er vigtigt, f.eks. max rulle diameter, eller max rulle bredde, eller hvordan dine etiketter skal vende på rullen. 

 

 

 

 

 

Standard: 6 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00.

Ekspres: 3 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00.

Super ekspres: Samme dag / overnight, kan sendes samme dag ved bestillinger før kl. 09.00

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Klistermærker på rulle - Fast form
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse