× Log ind

Klistermærker på ark

Hos Nemprint.dk kan vi printe alle former for klistermærker i alle størrelser. Vi kan fremstille klistermærker med mange forskellige anvendelsesmuligheder som f.eks. traditionelle klistermærker til brug ved f.eks. messer og handouts, streamers til biler, butiksfacader, klistermærker til gulve og vinduer og meget, meget mere.
Som noget nyt kan du få trykt på Rainbow Holographic folie, der skifter farver, alt efter hvordan lyset rammer dem.

Klistermærker i alle afskygninger

Med klistermærker, stickers og etiketter kan du nemt få udbredt kendskabet til din virksomhed og dine services. Klistermærker er en effektiv og prisbillig måde at reklamere på, og du kan anvende dem mange forskellige steder og i rigtig mange forskellige sammenhænge. Monter f.eks. en streamer på firmabilen og få eksponeret dit brand i hele byen - eller udnyt en kedelig facade eller tomme butiksvinduer til en effektiv og iøjnefaldende reklame.

Her kan du læse om vores produkt "klistermærker på rulle", hvis det er det du søger.

Filtyper og gratis filtjek

Skal du have lavet et firkantet klistermærke, kan du blot sende en normal trykfil i f.eks. jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud, skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Se mere under "mere info".

Stanse / skære tolerance

Vores skæremaskiner er meget præcise, men man kan ikke ramme skærestregen 100% identisk hver gang. Når vi producere klistermærker kan vi garantere en tolerance på max 1mm. Dvs. du skal kunne acceptere at skæringen kan flytte sig 1 mm. så ta højde for dette i din trykfil.

Er du i tvivl om, hvorvidt din valgte fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk og få os til at tjekke den - det er helt gratis og sikrer, at resultatet lever op til dine forventninger.

Holdbarhed på folie til bil og facade

Digitalt fremstillede klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 1-3 år. Laminat forbedrer printets holdbarhed og modstandsdygtighed overfor eksempelvis sollys samt mekanisk slitage, som eks. vaskehal. Med laminat forlænges holdbarheden af printet derfor med ca. 5-10 år, og farverne vil fremstå pænere og kraftigere.

Når du bestiller folie til bil eller facade, kan vælge mellem klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Vælger du transparent vinyl, vil dine klistermærker være gennemsigtige, og de egner sig derfor bedst til at montere på lyse overflader. 

Farver

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Der kan derfor ikke trykkes hvid.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

 

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Klistermærker på ark
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse