× Log ind

Klistermærker på ark

Hos NemPrint.dk kan vi printe alle former for klistermærker i alle størrelser. Vi kan fremstille klistermærker med mange forskellige anvendelsesmuligheder som f.eks. traditionelle klistermærker til brug ved f.eks. messer og handouts, streamers til biler, butiksfacader, klistermærker til gulve og vinduer og meget, meget mere.

Klistermærker på ark

Hos NemPrint.dk kan vi printe alle former for klistermærker i alle størrelser. Vi kan fremstille klistermærker med mange forskellige anvendelsesmuligheder som f.eks. traditionelle klistermærker til brug ved f.eks. messer og handouts, streamers til biler, butiksfacader, klistermærker til gulve og vinduer og meget, meget mere.

Klistermærker i alle afskygninger

Med klistermærker, stickers og etiketter kan du nemt få udbredt kendskabet til din virksomhed og dine services. Klistermærker er en effektiv og prisbillig måde at reklamere på, og du kan anvende klistermærker mange forskellige steder og i rigtig mange forskellige sammenhænge. Monter f.eks. en streamer på firmabilen og få eksponeret dit brand i hele byen - eller udnyt en kedelig facade eller tomme butiksvinduer til en effektiv og iøjnefaldende reklame. Hos Nemprint kan vi printe klistermærker i alle størrelser og udformninger: Hvad enten du skal have printet små klistermærker, stickers eller etiketter, eller om du skal have printet store klistermærker til bilstreamers, butiksfacader, gulve eller vinduer, kan vi klare det for dig - hos os er ingen opgave for stor eller for lille! Vi har leveret klistermærker i stort set alle afskygninger til rigtig mange forskellige kunder. På vores facebookside kan du se et udsnit af de mange forskellige varianter af klistermærker, som vi kan hjælpe dig med.

Klistermærker med udskæring

Når du bestiller eksempelvis runde klistermærker, etiketter eller stickers hos Nemprint, kan vi også skære dem ud for dig. Og sætter du selv en linje, som vi kan skære efter, kan vi skære dine klistermærker uden merpris. Vi leverer klistermærker i alle udformninger og udskæringer. Du får mulighed for at specificere din ordre yderligere, når du går mod kassen. Her er et eksempel på en fil med cutpath.

Filtyper til bestilling af klistermærker

Skal du have printet et firkantet klistermærke, kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps osv. Skal du have skåret dine klistermærker ud, skal du sende en vectorfil med en skærelinje.

Holdbarhed på klistermærker

Digitalt fremstillede klistermærker uden laminat har en udendørs holdbarhed på ca. 12-24 måneder. Du kan forlænge klistermærkernes holdbarhed ved at tilføje et lag af laminat. Dette vil forlænge klistermærkets levetid med ca. 3-5 år, da laminatet gør, at klistermærket får en bedre modstandsdygtighed over for sollys og mekanisk slitage som f.eks. bilvask. Se mere om laminering af klistermærker nedenfor.

Montering af klistermærker

Skal du montere store klistermærker, er det en fordel at bruge applikationsvæske, så klæbet på klistermærket ikke bliver aktiveret med det samme. På vores download-side finder du en udførlig monteringsvejledning med en opskrift på applikationsvæske, så du er sikker på at få det bedste og flotteste resultat, når du monterer dine klistermærker.

Farver på klistermærker

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Det vil sige, vi ikke printer med hvidt blæk. Du kan vælge imellem at få printet dine klistermærker på enten hvid vinyl eller transparent vinyl. Når du vælger transparent vinyl, vil dine klistermærker være gennemsigtige. Denne type af klistermærker egner sig derfor bedst til at blive montere på lyse overflader.

Laminat på klistermærker

Skal mærket holde i flere år, eller ved du, at det blive udsat for meget sollys eller mekanisk slid? Streamers på biler samt klistermærker til gulve, butiksfacader og vinduesreklamer bliver udsat for lidt af hvert, og vind og vejr samt tidens tand vil stort set altid få klistermærket til at falme. Så hvis dine klistermærker skal kunne holde sig flotte i flere år, er det en god idé at forlænge deres levetid ved at give dem en laminering. Laminat er en tynd, klar film, der lægges over printet og beskytter det, hvilket forlænger levetiden på klistermærket markant - faktisk kan et lamineret klistermærke holde sig flot i helt op til fem år. Derudover vil en laminering få klistermærkets farve til at fremstå flottere og tydeligere.

Klistermærker til indvendig montering på ruden (print på limsiden)

Hos Nemprint kan vi også producere klistermærker til indvendig montering, hvor der er printet på limsiden. Det er blandt andet praktisk, når klistermærkerne skal sidde indvendigt på en bilrude, eller hvis det skal sidde indvendigt på en rude, hvor man ikke vil have at uvedkommende skal kunne pille det af. Prisen på klistermærker med print på limsiden er inkl. laminering på den ene side, og de kan ikke produceres uden. Derfor skal der ikke tilvælges laminat ved bestilling af klistermærker af denne type.

Gratis filtjek inden bestilling af klistermærker

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil passer til den type klistermærke, du har i tankerne? Så tilbyder vi et gratis tjek af dine filer, inden du bestiller. På den måde er du sikker på at få det helt rigtige produkt. Send dine filer til info@nemprint.dk, så tjekker vi dem for dig uden ekstra omkostninger.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger f├©r kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger f├©r kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Klistermærker på ark
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse