× Log ind

Køleskabsmagneter

Køleskabsmagneter med tryk, udskåret efter dit design / form. Trykt i højeste kvalitet, på en kraftig 0,6mm magnetfolie.

Magnetskilte kan tages af og på efter behov – igen og igen. Magnetskilte fungerer helt som en almindelig magnet, og mister ikke den magnetiske effekt.

For at holde prisen nede produceres de fra min 10stk.

Magnetfolie i høj kvalitet hos Nemprint

Hos Nemprint kan du købe magnetfolie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi trykker magnetfolie i mange forskellige størrelser og varianter, og du kan altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top, så din bestilling kan holde i mange år. Mulighederne er mange for at være kreativ og nytænkende med magnetfolie, så du kan få dine budskaber ud på en flot og tydelig måde. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende magnetfolie, da det kan placeres på alt fra biler til metalreoler.

Magnetfolie fungerer som en helt almindelig magnet og kan altså tages af og på igen og igen som man lyster. Vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum fjerner magnetfolien og påsætter den igen for at opretholde produktets magnetiske effekt længst muligt.

Formater og farver

Hos Nemprint fremstiller vi udelukkende 8 mm magnetfolie, som er en yderst modstandsdygtig og kraftig folie. Den er særligt beregnet til biler, men kan også anvendes på en lang række andre komponenter. Vi printer magnetfolie i CMYK-farver med 4-farve print på én side (4+0), og vi kan printe magnetfolie i op til 60 x 200 cm.

Vi printer altid dit design på en kvalitetsfolie, hvor vi efterfølgende laminerer den med et mat laminat og monterer den direkte på magnetfolien. Dette giver et rigtig flot resultat, hvor skarpheden er utrolig god i modsætning til de billigere varianter, der findes på markedet, hvor der printes direkte på magnetfolien. Du kan altså være fuldkommen sikker på, at kvaliteten er i top, når du handler hos Nemprint, og du vil altid modtage et produkt, hvor skarpheden, farverne og den generelle kvalitet er meget høj.

Det skal dog nævnes, at UV-stråler kan skade magnetfolien, og man bør derfor ikke lade sine magnetskilte være udsat for direkte sollys i længere tid ad gangen. Du undgår dermed, at folien ruster da den er lavet af en blanding af ferrit og gummi.

Magnetfolie styrker din markedsføring

Hvis du har brug for at styrke din markedsføring, kan magnetfolie være det helt rette valg for dig, da du i særdeleshed har mulighed for at skille dig ud fra konkurrenterne og sætte et tydeligt aftryk hos samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter. Da folien kan monteres på alle jernoverflader, har du rig mulighed for at tænke ud af boksen – du kan blandt andet bruge magnetfolien til reklameskilte og bannere på biler, men du kan også lave visitkort, som kan hænge på køleskabe og andre overflader.

Brug eksempelvis magnetfolien til at vise dit firmalogo på bilen eller videregive dit budskab med folietekst på siden eller fronten af bilen. Med disse tiltag brænder du dig fast i dine interessenters bevidsthed, og du kan være helt sikker på at blive husket! 

Magnetfolie til private

Magnetfolien kan nemt monteres på mange former for køretøjer, hvad end du ønsker det på båden, campingvognen eller hestetraileren. Du kan dermed sætte dit personlige præg eller motto på dine transportmidler. Grundet magnetismen er folien let at fjerne og forny. Magnetfolie kan derudover bruges på forskellig vis i hjemmet på køleskabe og frysere. Citater eller billeder kan give liv til de hvide overflader, og rummet vil således blive personliggjort. Du kan eksempelvis forevige dine bedste ferieminder så din familie og gæster kan se dem.

Hvis magnetfolien sættes på bilen, anbefaler vi, at magnetprintet tages af et par gange om måneden. Dette sikrer, at lakken ikke tager skade, og du undgår altså alle former for misfarvning, som folien kan forårsage.

Beregn din pris med det samme 

Når du skal have tryk af magnetfolie hos Nemprint, kan du hurtigt og nemt se din pris i beregneren nedenfor. Du skal blot indtaste højden og bredden på dit design samt oplyse om, hvor lang produktionstid, du ønsker. Herefter vil du med det samme kunne se prisen på netop din tryksag, så du med det samme er klar til at bestille. Og hvis du er i tvivl, om formatet på dine trykfiler er som de skal være, så er du altid mere end velkommen til at benytte dig af vores gratis filtjek. Her vil vores grafikere gennemgå filerne og sikre sig, at alt er som det skal være.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

 

 

Standard: 5 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Køleskabsmagneter
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse