× Log ind

konturskåret folie

konturskåret folie. Vi bruger kun kvalitetsfolie fra Oracal, hvilke sikre dig lang holdbarhed på min 7 år, ofte meget længere.
Vejledning og skraber er inkl. i prisen.

Konturskåret folie

Konturskåret folie holder i mange år. Folien har en garanteret holdbarhed på 7 år, men du kan forvente meget mere. Folien kan anvendes på alle glatte overflader som f.eks. på biler, både, vinduer, cykler og meget mere.

Farver og størrelse

Vælg imellem en af vores standard farver, eller send os en mail hvis du ønsker en anden farve. - Vi kan også lave logo'er i flere farver. Max bredde hvis du ønsker dit udskåret folie i ét stykker er 110 x 300 cm. Min stregtykkelse er 3 mm.

Montering af konturskåret folie

Se vores vejledning her.

Filer og gratis filtjek

Til konturskåret folie skal der bruges vektorfiler. Det vil typiske være en fil fra Adobe Illustrator eller Adobe Indesign. - Husk at alt tekst skal være lavet om til vektorgrafik, så vi ikke mangler den skriftype der er brugt. - Du kan også lave din tekst i Word, og gemme som PDF. Er du i tvivl om din fil kan bruges til konturskåret folie, kan du altid sende den til info@nemprint.dk, og få os til at tjekke den - det er gratis.
 
Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Standard: 4-5 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage.

Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

konturskåret folie
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse