× Log ind

Lidt om Nemprint

Nemprint ApS blev stiftet i 2010 med det formål at producere tryk/print i bedste kvalitet til fornuftige priser. Det udviklede sig hurtigt til også at omfatte tryk på bluser og andet stofmateriale. Vi har senere ændret firmatype til Nemprint A/S og har fået binavnet Tekstil-tryk.dk tilføjet. Vi har 2 fysiske afdelinger, nemlig Banegårdsgade 16 og Silkeborgvej 41. Begge i Aarhus C.

Mange nye produkter er sidenhen kommet til, bl.a. banner, roll up, tryk på krus, klistermærker, folie.

Vi investerer løbende i de bedste maskiner og efterbehandlingsudstyr, så vi altid er på forkant, hvad angår kvalitet. Vi sætter en ære i at være konkurrencedygtig, både med hensyn til pris og kvalitet. Derudover er vi i stand til hurtige leveringer. 

Personalet er faglig meget kompetent og vil altid være parat med hjælp og rådgivning, det giver tilfredse og glade kunder, som også kan aflæses i Trustpilot.

Opgaverne er fordelt således at alt på papir + banner og roll up laves i Banegårdsgade og tryk på stof + klistermærker/folie laves på Silkeborgvej. 95 % af produktionen laves i egne lokaler. Offset og enkelte specialopgaver laves hos underleverandører.

På begge adresser er det muligt at afhente varer eller få det sendt med GLS.

Vi har følgende hjemmesider:

www.nemprint.dk                    Bestilling af produkter hos Nemprint.dk

www.nem-design.dk                Bestilling af selv-designede kort-flyers m.m.

www.tekstil-tryk.dk                  Bestilling af tekstiler med tryk

www.shirtdesign.dk                 Bestilling af selv-designede bluser med tryk