× Log ind

Hvad er Nemprint?

Nemprint er et Trykkeri i midten af Århus. Vi har egen produktion, og trykker 90% af vores produkter på en af vores 2 adresser i Aarhus C,  Banegårdsgade 16, Silkeborgvej 41. Derfor kan vi levere de fleste af vores produkter med meget kort levering. 

Nemprint ApS blev stiftet i 2010, og er senere blevet til NEMPRINT A/S, og har TEKSTIL-TRYK.DK som binavn.

Vi har en gadeforretning I centrum af Aarhus, hvor man kan bestille eller afhente sin ordre.

Vi har lavet store investeringer på nye printere og efterbehandlingsudstyr. I dag er kvaliteten på nye laserprintere så god at man kan sammenligne det med offset tryk. De fleste trykkerier kan producere i denne kvalitet, så printkvalitet er ikke der hvor man kan differentiere sig i dag.

Til gengæld er der forskel på, hvor opmærksomme dem som trykker er på om der er fejl i filerne. Det er en af de ting vi gør meget ud af hos Nemprint. Du kommer f.eks ikke til at bestille en A1 plakat med et A4 print på midten, uden at blive kontaktet af os- for at høre, om det er et uheld.

Hvad laver nemprint?

Vi sender ca. 60% af alle vores ordre ud fra Aarhus med GLS, eller fragtmand. En stor del af vores kunder ligger på sjælland, som vi har dag-til-dag levering til med GLS.

Den anden halvdel er vores trykafdeling, hvor vi producerer VisitkortPlakaterFlyers osv. Her prodcerer vi på forskellige laserprintere, som vi har i huset. Offset får vi produceret hos underleverandører.