logo
 x 
Din indkøbskurv er tom kr. 0,00

Hvad er Nemprint?

Nemprint er et Trykkeri i midten af Århus. Vi trykker alt på banegårdsgade 16 (undtagen offset og bannere). Derfor kan vi levere de fleste ting til samme dag, eller dagen efter.

Nemprint ApS blev stiftet i 2010, og er senere blevet til NEMPRINT A/S, og har TEKSTIL-TRYK.DK som binavn.

I den forbindelse overtog vi Frederiksbjerg Kopicenter, som lå på samme adresse.

Vi har en gadeforretning I centrum af Aarhus, hvor man kan komme og printe eller kopiere. Derudover kan man låne computere, bestille plakater osv. eller snakke med vores grafiker.

Vi har lavet store investeringer på nye printere og efterbehandlingsudstyr. I dag er kvaliteten på nye laserprintere så god at man kan sammenligne det med offset tryk. De fleste trykkerier kan producere i denne kvalitet, så printkvalitet er ikke der hvor man kan differentiere sig i dag.

Til gengæld er der forskel på, hvor opmærksomme dem som trykker er på om der er fejl i filerne. Det er en af de ting vi gør meget ud af hos Nemprint. Du kommer f.eks ikke til at bestille en A1 plakat med et A4 print på midten, uden at blive kontaktet af os- for at høre, om det er et uheld.

Hvad laver nemprint?

Ca. halvdelen af vores forretning er "gadeforretningen" hvor man kan komme og kopiere / printe.

Den anden halvdel er vores trykafdeling, hvor vi producerer VisitkortPlakaterFlyers osv. Her prodcerer vi på forskellige laserprintere, som vi har i huset. Offset får vi produceret hos underleverandører.

Da vi selv producerer alt digitaltryk og storformat har vi meget korte leveringstider på disse produkter.