× Log ind

Visitkort

Nemprint.dk er storproducent af visitkort i både store og små oplæg. Vi kan printe på kraftig 360g karton. Vi tilbyder kachering af dine visitkort for ekstra flot finish. Egen produktion in-house, og dag-til-dag levering.
Størrelse: 54 mm x 85 mm.

Nemprint.dk er storleverandør af visitkort til alle formål. Vi printer på 300g coated papir, hvilket sikrer høj printkvalitet af alle typer. Dag til dag levering.

Husk at læs vores retningslinjer filtyper.

Papirtyper:

250 g PremiumSilk™ Coated er mat coated på begge sider, og er et visitkort som er lidt tyndt.

250g GreenCycle genbrugspapir er lysegult og med struktur. Et rigtig fint papir til visitkortet, som skal se lidt økologiske ud.

300g Algro Design™ Coated Dette er standart papir til visitkort. Det er silk coated på begge sider og føles tykt. Dette papir har rigtig god farve gengivelse.

300g MAT er ikke coated, det vil sige at det har en lidt grovere overflade end det coatede papir. Og det er helt mat.

360g Algro Design™ Coated er magen til 300g Algro design. Bare tykkere. Dette føles som en meget kraftigt visitkort. 

Visitkortet er et enkelt, effektivt og elegant stykke markedsføringsmateriale, der er let at medbringe til alle arrangementer og formål. Lige nøjagtigt de egenskaber gør det til en vigtig del af virksomheden. inden du sender dit kort til trykkeri, er der naturligvis en række ting, som kan være værd at overveje,  så visitkortetrs layout er helt perfekt. Læs punkterne herunder og bestil et visitkort, der matcher din professionelle fremtoning:

Husk alle relevante oplysninger på dit visitkort design

Visitkortet har en kontaktetablerende opslagsfunktion, og derfor skal det selvfølgelig være let at tilgå relevante kontaktoplysninger. Af samme årsag giver det sig selv, at visitkortene, du bærer på, altid skal være opdaterede, så potentielle kundehenvendelser ikke går tabt på grund af et forældet telefonnummer eller en ugyldig e-mail adresse. Sørg for at dit visitkort design indeholder:

  • Firmanavn / logo
  • Din titel
  • Fysisk adresse
  • Web adresse
  • Telefonnummer (evt. overordnet og direkte)
  • E- mail adresse

Bruger din virksomhed i øvrigt sociale medier aktivt, og giver det værdi for kunden, kan du inddrage oplysningerne på dit kort.

Sørg for at holde den røde tråd

Sørg først og fremmest for, at dit visitkort matcher virksomhedens hjemmeside og den visuelle identitet, som virksomheden gør brug af. Dette er typisk den samme stil, der benyttes i eks. foldere, flyers, på plakater etc. Visuel identitet er de grafiske elementer, som virksomheden anvender i dens kommunikation og som samler virksomhedens personlighed. Altså den visuelle – og helst gennemgående - stil, du benytter. Sørg for at der er klare, letgenkendelige referencer mellem dit visitkort og din øvrige virksomhed (farver, logo, typografi etc.). Det gør det let for dine kunder at genkende dig, dit brand eller image. 

Det er let at lave et flot visitkort design, men uden grafisk identitet, der står 1:1 med din virksomhed, mister man desværre ofte genkendeligheden, og det er absolut ikke hensigstmæssigt.

To sider af samme sag

Husk at et visitkort har to sider, og at du med fordel kan udnytte dem begge. Du kan eksempelvis vælge at have kontaktoplysninger på den ene side, mens den anden præsenterer logo og evt. slogan, en sigende sætning om virksomhedens produkt eller service, din jobtitel eller noget helt fjerde. Du skal naturligvis ikke klistre dit visitkort til med tekst, men omvendt kan det være en god påmindelse til personen med kortet. Det hjælper nemlig med at opsummere den viden, du sikkert har videregivet sammen med visitkortet i første omgang.

Bestil dit visitkort online – her hos Nemprint.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Visitkort
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse