× Log ind

Plakatprint og posters

Hos Nemprint kan vi levere plakatprint og posters til alle formål og lejligheder. I modsætning til mange af vores konkurrenter laver vi ikke kun plakatprint i de normale fire farver, men i seks farver, hvilket sikrer et perfekt tryk, der er altid visuelt indbydende.

Skal du bruge mere end 50stk så kig under produktet billige plakater som er offset trykte, de er billigere, og har samme kvalitet, men har længere leveringstid.

Plakatprint og posters

Hos Nemprint kan vi levere plakatprint og posters til alle formål og lejligheder. I modsætning til mange af vores konkurrenter laver vi ikke kun plakatprint i de normale fire farver printer, men i seks farver, hvilket sikrer et perfekt tryk, der er altid visuelt indbydende.

Plakatprint og posters til mange formål

Hos os kan du få trykt billige plakatprint eller posters til brug i forbindelse med udstillinger, messer, valg eller reklame i din butik eller virksomhed. Vores plakatprint har en god holdbarhed, der både er egnet til inden- og udendørs montering, og som nogle af de få i branchen trykker vi med 6 farver. Det garanterer høj kvalitet og farveægthed på dit plakatprint - hver gang.

Hvis du skal have indendørs plakatprint, er det måske fotoprint du skal vælge. Dette er et lidt dyrere produkt, som ikke er vandfast, men som til gengæld har en bedre printkvalitet. 

Papirtyper til plakatprint

150 g Semi-Gloss - Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Bruges til stort set alt. 90% af vores kunder vælger denne.

200 g Semi-Gloss er magen til 150 g, men i tykkere kvalitet.

PVC Satin - Her printes der med en særlig type blæk på et tyndt stykke plastic (195 g). Dette giver et slidstærkt og holdbart plakatprint. Holdbarheden udendørs er min. 3 år. Vi anbefaler PVC til gadeskilte, som ikke udskiftes jævnligt, da det holder til at blive vådt.

Folieklistermærke - Plakatprint trykt på folie med ikke-permanent klæb, så den er nem at afmontere igen efter brug. Den er rigtig god til montering på ruden, så flere kunder ser din kampagne.

80 g Alm. papir er til arbejdstegninger. Papiret kan ikke tåle meget blæk og er derfor ikke så velegnet til fuldfarvetryk. 

Opklæbning af plakatprint på skumpap

Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap, har du mulighed for at vælge dette i menuen herunder. Dit billede bliver dermed gjort klar til ophængning.

OBS. Der følger ikke kroge med til skumpap, men disse kan tilvælges under din bestilling. 2 kroge koster 18 kr., og vi anbefaler, at de sættes 5 cm. inde på pladen og 15 cm. fra toppen. Sæt krogene på skrå, så de følger snoren, der sættes imellem krogene.

Du kan se en guide her, der viser, hvordan du monterer krogene på skumpap-pladen.

OBS. Vi sender max. B1 skumpap, da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten. 

Læs her om billige plakater her.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger f├©r kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Plakatprint og posters
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse