× Log ind

Digital-transfer

Digital printet transfers i høj kvalitet. Få dit logo på alt slags tøj.

Digital-transfers / Solventtryk. Logo til påsætning på alt slags tøj.

Udskæring

Dit logo bliver konturskåret helt ind til kanten hele vejen rundt, har du streg tykkelser under 2mm der står alene, vil vi blive nødt til at tilføje en tynd hvid eller sort kant på dit logo, typisk ca. 1mm tyk.

Filtyper

Vi vil altid helst have en vektor fil, f.eks. en .ai eller .eps, hvor alt tekst er outlinet. Har i ikke det, kan vi også bruge en tiff eller jpeg i høj opløsning (200-400dpi)

Se hvad andre har fået lavet her: facebook

 

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til tryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den - det er gratis.

Holdbarhed - Digital-transfers

Digital-transfers har en lang holdbarhed, vi anbefaler at man vasker tøjet med vrangen ud, og ved max. 60 grader. Vores transfers tåler også "let" tørretumbling, men er på eget ansvar.

Holdbarhed - Tekstil-klistermærker

Tekstil-klistermærker er beregnet til at montere på løbetøj, eller andet tekstil, hvor man kun ønsker et logo eller løbenummer, monteret i en periode på nogen dage. Tekstil-klistermærker tåler ikke vask, og kan tages af igen, de monteres blot ved at sætte den på tøjet, direkte fra arket.

Montering

Man varmepresser transferen på tøjet med et strygejern, eller en varmepresse. På t-shirts og sweatshirts som er 100% bomuld er det ca. 150grader i 10-15 sekunder. Ved polyester / løbetøj og softshells, sættes temperaturen ned til ca. 140grader i 15-20 sekunder.  Du kan hente en påsætnings vejledning her.

Vil du have os til at påsætte dine transfers for dig, kan vi også gøre det, prisen pr. påsætning vil typisk ligge på ca. 8kr pr stk. afhæning af hvilke tøj du har, og hvor stort et oplæg.

Farver

Vi trykker alle vores digital-transfers i fuldfarve CMYK 4+0 (inkl. hvid bund)

 

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 0-24T Sendes samme dag eller dage efter..

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Digital-transfer
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse