× Log ind

Fotoprint

Med Canons helt nye 8-farvede fotoprinter CANON PRO 4000s er der garanteret ydeevne og høj alder for billedægthed, når du bestiller fotoprint hos Nemprint. Med Canons høje kvalitet er dette et produkt til den professionelle fotograf og alle andre, der ønsker det ypperste fotoprint.

Fotoprint i storslået billedkvalitet

Med Canons helt nye 8-farvede fotoprinter CANON PRO 4000s er der garanteret ydeevne og høj alder for billedægthed, når du bestiller fotoprint hos Nemprint. Med Canons høje kvalitet er dette et produkt til den professionelle fotograf og alle andre, der ønsker det ypperste fotoprint.

Papirtyper til fotoprint

Hos Nemprint kan du vælge mellem forskellige typer af papir til dit fotoprint. Her kan du læse mere om vores forskellige papirtyper:

180 g. Matt - Denne papirtype er særlig god til grafik og streger og kan også bruges til fotoprint.

200 g. Semi-Gloss - 90 % af vores kunder vælger denne type papir, da den kan bruges til stort set alt. Denne type papir er også den mest anvendte til arkitektplancher.

215 g. Canon Pearl Photo Paper Foto papir - Denne variant er vores mest eksklusive papir. Den kan blandt andet bruges til fotoprint og præsentationer. Papiret har en "lustret" overflade, hvilket er lidt nubret, ligesom når man får fremkaldt et billede.

300 g. Lærred - Denne variant bruges til billeder, der skal eftermonteres i rammer (OBS: billedet kommer uden ramme) 

Fotoprint til opklæbning på skumpap

Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap, har du også mulighed for det. Du skal blot vælge det i menuen, og så sørger vi for at dit billede bliver klar til ophængning.

Vær opmærksom på, at der ikke følger kroge med til skumpap som standard. Ønsker du dette, kan du vælge det, når du tilpasser din bestilling. Det koster 18 kr. for 2 stk. kroge til skumpap. Vi anbefaler at de sættes 5 cm. inde på pladen og 15 cm. fra toppen. Du kan med fordel montere krogene skråt, så de følger den snor, som du sætter imellem dem.

Her er en lille guide der viser, hvordan du monterer krogen på skumpap-pladen.

OBS. Vi gør opmærksom på, at vi max. kan sende B1 skumpap, da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten.

Køb fotoprint online nemt og billigt

Det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at bestille fotoprint online, og hos Nemprint har vi gjort det så bekymringsfrit for dig som overhovedet muligt at få dine personlige og unikke billeder bragt til live på kvalitetspapir. Og hvad end du er professionel fotograf eller privatperson, der gerne vil give hjemmet nyt liv, er du kommet til det helt rette sted.

Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser papir og papirtyper, hvor du kan bestille alt fra fotoprint på A4 til B2-format. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket udtryk dit fotoprint kan få. Du kan benytte dig af følgende formater, når du køber fotoprint online hos os:

 • A0 (84 x 118,9 cm)
 • A1 (59,4 X 85 cm)
 • A2 (42 X 59,4 cm)
 • A3 (29,7 X 42 cm)
 • A4 (21 x 29,7 cm)
 • A5 (14,5 x 21 cm)
 • A6 (10,5 x 14,8 cm)
 • B0 (100 x 140 cm)
 • B1 (70 x 100 cm)
 • B2 (50 x 70 cm)
 • 13 x 18 cm
 • 30 x 40 cm

Uanset om du skal bruge dit fotoprint til en collage på væggen i hjemmet, eller et markedsføringsbudskab som professionel, kan du finde det helt rette format hos Nemprint. Du kan hurtigt og bekvemt bestille dit fotoprint online her på siden, eller du kan hente dit fotoprint i Aarhus i vores afdeling på Banegårdsgade i centrum af byen. Hvis du har spørgsmål til vores farver, papirstørrelser eller andet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, der altid sidder klar ved tasterne og telefonerne til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have i forbindelse med fotoprint.

Skru op for kreativiteten med fotoprint

Fotoprint kan bruges til mange forskellige formål, men særligt i hjemmet, kan man skabe en helt unik og hyggelig stemning, hvis man eksempelvis dekorerer væggen med forskellige fotos, der er printet på lækkert papir i en flot kvalitet. Fotos man selv har taget kan være med til at give hjemmet liv, karakter og personlighed, og man vil altid med et smil på læben se tilbage på de minder, som fotoprintsne er associeret med. Dedikér en hel væg i hjemmet, og lav en kreativ collage, eller vælg dine få favoritbilleder ud og sæt dem i rammer. Du har også mulighed for at vælge dit absolutte favoritbillede – det kan eksempelvis være bryllupsbilledet – og få det opklæbet på skumpap, og sat i ramme. Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvordan hjemmet skal indrettes med fotoprints. Læs her om billige plakater.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter. Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Fotoprint
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse