× Log ind

Hæfter

Et hæfte er mindst to stykker papir der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog, med et kraftigt omslag får du et utroligt flot look. Har du kun én side der skal foldes, skal du bestille foldere.

Skal du have mere end 500stk, kan det typisk bedre betale sig at få hæftet trykt som offsettryk. Dette tilbyder vi også, men vi kan kun give priser over mail. Send os venligst derfor en forespørgsel, hvis du mener din opgave skal laves som offset. - Leveringstiden på offsettrykte hæfter er 8-9 hverdage.

Hæfter i flot kvalitet til alle formål

Hæfter kan bruges til rigtig mange formål i mange forskellige sammenhænge.

Hos Nemprint laver vi hæfter og kataloger i flere forskellige størrelser og papirtyper. Vi leverer hæfter til alle formål: produktkataloger, medlems- og kirkeblade, brochurer og manualer.

Om hæfter

Et hæfte er mindst to stykker papir, der er foldet og hæftet på midten. Hæfter er velegnet som en lille bog og egner sig dermed til mange formater lige fra interne brochurer til præsentationer og menukort, programmer, klubblade, blå bøger, årsbøger og meget, meget mere. Har du kun én side, du skal have foldet, skal du se under menupunktet "foldere". Vi printer hæfter i alle kvaliteter, så uanset formålet, kan vi hjælpe dig med et flot og gennemført produkt til konkurrencedygtige priser.

Valg af papir til hæfter

Vi anbefaler at printe hæfter på min. 100 g. papir, da man herved sikrer sig, at trykket ikke kan ses igennem papiret. Det giver det flotteste og mest professionelle resultat. Skal du bruge et hæfte til f.eks. en præsentation, hvor billed- og farvekvalitet skal være helt i top, kan du med fordel vælge papir af typen silk, der er en bestrøget papirtype med et silke-agtigt look og en glat overflade. Er du i tvivl om, hvilken type papir der egner sig bedst til netop dit hæfte, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Skal du have omslag på dit hæfte - og antal sider?

Hos Nemprint laver vi også gerne et omslag til dit hæfte. Hvis du ønsker dette, skal du blot vælge det i formularen. Når du vælger omslag, bliver 170 g. og 250 g. produceret med print til kant. Vær opmærksom på, at 100 g. IKKE er med print til kant. Ønsker du ikke et omslag, bliver omslaget ikke printet til kant.

Bemærk at ét stykke papir svarer til 4 sider. Det vil sige, at et hæfte med eksempelvis 16 sider indeholder fire stykker papir med print på begge sider. Formatet, der vælges i prisberegneren, er formatet af selve hæftet, og et A5 hæfte består således af foldede stykker A4 papir.

Print hæfte hos Nemprint

Hos Nemprint har vi mange års erfaring i at trykke hæfter, hvad end de skal være 10 eller 80 sider. Derfor kan du altid være fuldkommen sikker på, at vi kan udføre opgaven til den rette pris og kvalitet, og hvis du er usikker på, hvordan dit hæfte skal gemmes ud eller uploades, sidder vores personale altid klar ved telefonen og tasterne til at hjælpe dig.

Et hæfte kan bruges til mange forskellige ting, hvad end det er i forbindelse med en familiebegivenhed eller markedsføring. Med et hæfte er der rig mulighed for at uddybe sine budskaber gennem tekst og billeder, og derfor kan det ofte være en god idé at understøtte sin øvrige kommunikation med et hæfte, der kan uddybe emnet.

Bestil hæfter online – det er nemt 

Man behøver absolut ikke at være specialist inden for grafisk design eller markedsføring for at lave og bestille et flot og gennemudarbejdet hæfte, for det kan købes nemt og enkelt online hos Nemprint. Når du bestiller dit hæfte online hos os, er der ingen slinger i valsen, for du skal blot gennemgå nogle få enkle steps, og herunder forklarer vi dig, hvilke ting du skal forholde dig til, når du bestiller dine hæfter online.

Sådan bestiller du hæfter

Det er ganske enkelt at bestille et hæfte hos Nemprint: Vælg format, farver, antal sider og antal hæfter i prisberegner, og klik på den ønskede pris for at lægge den i indkøbskurven.

Skal dine hæfter være ekstra flotte, giver det en god effekt og en super flot finish at give coveret en kachering. Soft Touch er helt mat og har en blød overflade, mens Blank giver en shiny overflade, der egner sig rigtig godt til et cover med mange farver.

Når du uploader din fil, skal du bære opmærksom på, at filen IKKE skal være som opslag. Det vil sige, at et hæfte med 12 sider skal leveres som en pdf. fil med 12 sider.

Læs om krav til trykfiler her.

Standard: (48 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes 2 hverdage efter. Bestillinger efter 14.00 sendes 3 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Hæfter
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse