× Log ind

Postkort Digital

Alle postkort bliver trykt på 300g Algro design karton, med mat bestrøget skrivevenlig bagside, som giver et helt unikt og lukseriøst udtryk.

Ved oplag over 2.500 stk, se vores priser for offset postkort. Der kan være meget at spare. Danmarks laveste priser på store oplag af postkort.

Postkort print i høj kvalitet

Postkort print kan bruges til mange forskellige ting, hvad end det er i forbindelse med en firmaaktivitet eller en familiefest – og det er heldigvis supernemt at lave dine egne postkort. Hos Nemprint kan du købe dine postkort i forskellige størrelser, og du kan altid være sikker på, at kvaliteten altid er i top, for vi har nogle af markedets bedste printere og trykkere, og vi prioriterer, at enhver tryksag altid skal have den absolut bedste behandling.

Layout og format på postkort print 

De mest normale størrelser på postkort med print er A6 og A5, og begge disse størrelser kan du vælge i menuen længere nede på siden. Du har også mulighed for at vælge en foldet A5 og foldet A4, hvis du gerne vil have et 4-sidet postkort. Mulighederne er altså mange for at vælge netop den postkortstørrelse, som du ønsker.

Når dit postkort sendes til print, bliver det altid trykt på 300 gram Algro design karton, som har en matbestrøget og skrivevenlig bagside. Det giver postkortet et unikt udtryk og en lækker følelse, når man står med det i hånden.

I menuen kan du vælge, om du vil have en standard bagside trykt på dit postkort, hvor Nemprints logo er synligt. Du kan også vælge en bagside uden vores logo, hvor følgende priser så vil være gældende:

  • A6 bagsidetryk: +20 øre pr. stk.
  • A5 bagsidetryk: +40 øre pr. stk.

Kachering på postkort 

Hvis du ønsker at give dit postkort et ekstra luksuriøst udtryk, kan du give det en kachering på forsiden. Det er en efterbehandling bestående af en tynd laminering, der kommer ovenpå kartonet, så overfladen bliver stærkere og ser pænere ud. Hos Nemprint kan du vælge to forskellige typer kachering:

  • Soft touch kachering, som er den mest anvendte type. Den giver dit postkort en silkeagtigt mat overflade uden genskin og er det oplagte valg, hvis forsiden på dit postkort ikke er et fotografi.
  • Blank kachering, som giver dit postkort en fotoagtig overflade. Den er ideel at anvende, hvis du har et fotografi på forsiden af dit postkort, som indeholder mange farver.

Det er altså en god idé at give dit postkort en kachering, hvis du gerne vil forstærke udtrykket af dit postkort print.

Sådan designer du dit postkort print

Design af postkort er langt fra en bøvlet eller kompliceret proces, for alt du skal gøre er, at vælge et motiv til forsiden af dit postkort. Det kan enten være et familiefoto, hvis dit postkort eksempelvis skal sendes ud i december som et julekort, eller det kan være et af virksomhedens produkter. Muligheder er mange, og du er altid velkommen til at kontakte os og rådføre dig med en af vores grafikere, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge postkort print i din markedsføring.

 

 

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Postkort Digital
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse