× Log ind

Visitkort i ekslusive materialer

Nemprint.dk er storproducent af visitkort i både store og små oplag. Vi kan printe på kraftig 360g karton. Vi tilbyder kachering af dine visitkort for ekstra flot finish. Egen produktion in-house, og dag-til-dag levering.
Størrelse: 54 mm x 85 mm.

 

Nemprint.dk er storleverandør af visitkort til alle formål. Vi printer på 300g coated papir, hvilket sikrer høj printkvalitet af alle typer. Dag til dag levering.

Husk at læs vores retningslinjer filtyper.

Papirtyper:

250 g PremiumSilk™ Coated er mat coated på begge sider, og er et visitkort som er lidt tyndt.

250 g GreenCycle genbrugspapir er lysegult og med struktur. Et rigtig fint papir til visitkortet, som skal se lidt økologiske ud.

300 g Algro Design™ Coated Dette er standart papir til visitkort. Det er silk coated på begge sider og føles tykt. Dette papir har rigtig god farve gengivelse.

300 g MAT er ikke coated, det vil sige at det har en lidt grovere overflade end det coatede papir. Og det er helt mat.

360 g Algro Design™ Coated er magen til 300g Algro design. Bare tykkere. Dette føles som en meget kraftigt visitkort. 

 

Visitkort fra Nemprint i høj kvalitet

Et visitkort er et enkelt, effektivt og elegant stykke markedsføringsmateriale, der er let at medbringe til alle arrangementer og formål. Lige nøjagtigt de egenskaber gør visitkortet til en vigtig del af virksomheden. Inden du sender dit kort til trykkeri, er der naturligvis en række ting, som kan være værd at overveje, så visitkortets layout er helt perfekt. Læs punkterne herunder og bestil et visitkort, der matcher din professionelle fremtoning.

Dit visitkort skal være up to date

Et visitkort har en kontaktetablerende funktion, og derfor skal selvfølgelig være let at tilgå relevante kontaktoplysninger. Og disse oplysninger skal naturligvis altid være up to date, da visitkortet ellers mister sin relevans, og du dermed risikerer at gå glip af potentielle kundehenvendelser på grund af et forældet telefonnummer eller en ugyldig e-mailadresse. Så er det på tide med et nyt visitkort, står vi hos Nemprint klar til at levere et opdateret visitkort til dig, så du altid er forberedt på at udveksle kontaktinformationer med en eventuel kommende kunde.

Husk al relevant information på dit visitkort

For at levere den nødvendige information til dine potentielle kunder skal du sørge for, at dit visitkort-design indeholder:

  • Firmanavn / logo
  • Din titel
  • Fysisk adresse
  • Web adresse
  • Telefonnummer (evt. overordnet og direkte)
  • E-mailadresse

Bruger din virksomhed i øvrigt sociale medier aktivt, og giver det værdi for kunden, kan du inddrage oplysningerne på dit kort.

Hold den røde tråd på dit visitkort

Sørg først og fremmest for, at dit visitkort matcher virksomhedens hjemmeside og den visuelle identitet, som virksomheden gør brug af. Dette er typisk den samme stil, der benyttes i eks. foldereflyers, på plakater etc. Visuel identitet er de grafiske elementer, som virksomheden anvender i dens kommunikation, og som samler virksomhedens personlighed. Altså den visuelle – og helst gennemgående - stil, du benytter. Sørg for at der er nogle klare, letgenkendelige referencer mellem dit visitkort og din øvrige virksomhed (farver, logo, typografi etc.). Det gør det let for dine kunder at genkende dig, dit brand eller image.

Det er let at lave et flot visitkort design, men uden en grafisk identitet, der står 1:1 med din virksomhed, risikerer du at miste genkendeligheden, og det er absolut ikke hensigtsmæssigt.

Udnyt visitkortets bagside

Husk, at et visitkort har to sider, og at du med fordel kan udnytte dem begge. Du kan eksempelvis vælge at have kontaktoplysninger på den ene side, mens den anden præsenterer logo og evt. slogan, en sigende sætning om virksomhedens produkt eller service, din jobtitel eller noget helt fjerde. Du skal naturligvis ikke klistre dit visitkort til med tekst, men omvendt kan det være en god påmindelse til personen med kortet. Det hjælper nemlig med at opsummere den viden, du sikkert har videregivet sammen med visitkortet i første omgang.

Bestil dit visitkort online – her hos Nemprint

Hos Nemprint har vi stor erfaring med visitkort, og hos os kan du få visitkort i flere forskellige udgaver, trykt på forskellige slags papir. Du kan læse mere om vores forskellige papirtyper ovenover.

Standard: Leveringstiderne står efter materialet på hvert produkt. Vær opmærksom på at leveringstiden er incl. tid til fragt, men ikke weekender og helligdage.

Ekspres: Nogen materialer kan vi trykke som ekspres, det er 590g karton og 450 g chromosulfatkarton. Skriv en mail hvis du skal have trykt ekspres, så kan vi oplyse om leveringstid.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Visitkort i ekslusive materialer
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse