× Log ind

Billige Plakater

Billige Plakater & Plancher er fra 50 stk. ens plakater, til ude og indendørs.
Standard produktionstid er ca 5-6 hverdage.

Billige plakater er lavet som offset og tager længere tid at producere end almindelige plakater.
Til gengæld er prisen lavere. Skal du bruge under 50stk eller kortere levering så kig under produktet storformat plakater

Vi er leverandør af plakater og posters til alle formål. I modsætning til de normale fire farver printer vi plakater i seks farver, hvilket altid sikrer et perfekt tryk, der er visuelt indbydende.

Få trykt billige plakater eller posters til udstilling, messe, valg eller reklame i butikken. Vores plakater holder til både ude og inde, og som nogen af de få i branchen trykker vi med 6 farver. Det garanterer høj kvalitet og farveægthed.

Hvis du skal have indendørs plakater, er det måske FOTOPRINT du skal have. De er et lidt dyrere produkt, som ikke er vandfast, men med bedre printkvalitet.


Papirtyper

100 g Semi-Gloss - Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Bruges til stort set alt. 90% af vores kunder vælger denne.

135 g Semi-Gloss - Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Er velegnet til størrelser over A1.

170 g Semi-Gloss - Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Hvis det er en plakat der gerne må føles lidt kraftig når man monterer den.
 
Altid hjælp at hente

Husk at hvis du har spørgsmål til plakat print, er der hjælp at hente i vores kontaktcenter. Du finder kontaktinformationer under menuen Support / FAQ, hvor der både er oplyst mail og telefonnummer til akutte henvendelser.

Tak fordi du bestiller dine plakater hos Nemprint.

Standard: 5-6 hverdage. Dvs. inkl. weekend er det ca. 7-8 dage.

Ekspres: 2-3 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Billige Plakater
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse