× Log ind

Magnetfolie

Magnetskiltet fremstilles på 0.8mm magnetfolie (den kraftige version der ikke falder af). 4-farvet UV-bestandigt print inkl. flot mat laminat.

Magnetskilte kan tages af og på efter behov – igen og igen. Magnetskilte fungerer helt som en almindelig magnet, og mister ikke den magnetiske effekt. Det anbefales dog at dit magnetskilt ikke permanent er monteret på din bil, ta det evnt. af i weekenden så din lak kan få luft.

Magnetfolie i høj kvalitet hos Nemprint

Hos Nemprint kan du købe magnetfolie i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi trykker magnetfolie i mange forskellige størrelser og varianter, og du kan altid være helt sikker på, at kvaliteten er i top, så din bestilling kan holde i mange år. Mulighederne er mange for at være kreativ og nytænkende med magnetfolie, så du kan få dine budskaber ud på en flot og tydelig måde. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende magnetfolie, da det kan placeres på alt fra biler til metalreoler.

Magnetfolie fungerer som en helt almindelig magnet og kan altså tages af og på igen og igen. Vi anbefaler dog, at du med jævne mellemrum fjerner magnetfolien og påsætter den igen for at opretholde produktets magnetiske effekt længst muligt.

Formater og farver

Hos Nemprint fremstiller vi udelukkende 8 mm magnetfolie, som er en yderst modstandsdygtig og kraftig folie. Den er særligt beregnet til biler, men kan også anvendes på en lang række andre komponenter. Vi printer magnetfolie i CMYK-farver med 4-farve print på én side (4+0), og vi kan printe magnetfolie i op til 60 x 200 cm.

Vi printer altid dit design på en kvalitetsfolie, hvor vi efterfølgende laminerer den med et mat laminat og monterer den direkte på magnetfolien. Dette giver et rigtig flot resultat, hvor skarpheden er utrolig god i modsætning til de billigere varianter, der findes på markedet, hvor der printes direkte på magnetfolien. Du kan altså være fuldkommen sikker på, at kvaliteten er i top, når du handler hos Nemprint, og du vil altid modtage et produkt, hvor skarpheden, farverne og den generelle kvalitet er meget høj.

Magnetfolie styrker din markedsføring

Hvis du har brug for at styrke din markedsføring, kan magnetfolie være det helt rette valg for dig, da du i særdeleshed har mulighed for at skille dig ud fra konkurrenterne og sætte et tydeligt aftryk hos samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter. Da folien kan monteres på alle jernoverflader, har du rig mulighed for at tænke ud af boksen – du kan blandt andet bruge magnetfolien til reklameskilte og bannere på biler, men du kan også lave visitkort, som kan hænge på køleskabe og andre overflader. Så kan du være helt sikker på, at du bliver husket!

Beregn din pris med det samme 

Når du skal have tryk af magnetfolie hos Nemprint, kan du hurtigt og nemt se din pris i beregneren nedenfor. Du skal blot indtaste højden og bredden på dit design samt oplyse om, hvor lang produktionstid, du ønsker. Herefter vil du med det samme kunne se prisen på netop din tryksag, så du med det samme er klar til at bestille. Og hvis du er i tvivl, om formatet på dine trykfiler er som de skal være, så er du altid mere end velkommen til at benytte dig af vores gratis filtjek. Her vil vores grafikere gennemgå filerne og sikre sig, at alt er som det skal være.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

 

 

Standard: 5 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Magnetfolie
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse