× Log ind

Plakater

Plakater & Plancher til f.eks. A-skilte, ude og indendørs, med vandfast blæk.
Standard produktionstid er ca 24 timer. Dvs. vi sender dagen efter du har bestilt.
Vi anbefaler 150g semi-gloss papir til plakater.
Ved oplag over 50 stk. se vores priser for billige plakater Der kan være meget at spare, men med længere leveringstid.

Vi er leverandør af plakater og posters til alle formål. I modsætning til de normale fire farver printer vi plakater i seks farver, hvilket altid sikrer et perfekt tryk, der er visuelt indbydende.


Få trykt billige plakater eller posters til udstilling, messe, valg eller reklame i butikken. Vores plakater holder til både ude og inde, og som nogen af de få i branchen trykker vi med 6 farver. Det garanterer høj kvalitet og farveægthed.


Hvis du skal have indendørs plakater, er det måske FOTOPRINT du skal have. De er et lidt dyrer produkt, som ikke er vandfast, men med bedre printkvalitet.


Papirtyper150 g Semi-Gloss - Med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Bruges til stort set alt. 90% af vores kunder vælger denne.


200 g Semi-Gloss er magen til 150g, men tykkere.
PVC Satin - Her printes der med en særlig type blæk på et tyndt stykke plastic (195 g). Dette giver et slidstærkt og holdbart print. Holdbarheden udendørs er min. 3 år. Vi anbefaler PVC til gadeskilte, som ikke udskiftes jævnligt, da det holder til at blive vådt.


Folie Klistermærke - Plakat trykt på en follie med "ikke-permanent klæb" så den er nem at afmontere igen efter brug. Den er rigtig god til montering på ruden, så flere kunder ser din kampagne.


80 g Alm. Papir er til arbejdstegninger. Papiret kan ikke tåle meget blæk, så det kan ikke bruges til fuldfarvetryk. Opklæbning på skumpap

Ønsker du at få dit billede klæbet op på skumpap vælger du dette i menuen herunder. Dit billed er dermed klart til ophængning.


OBS. Der følger ikke kroge med til skumpap. Men du kan klikke at du vil have kroge med. Det koster18 kr for 2 stk. kroge til skumpap. Vi anbefaler, at de sættes 5 cm inde på pladen, og 15 cm. fra toppen. Sæt krogene skrå, så de følger snoren, som man sætter i mellem dem.


Her er en lille guide der viser hvordan man monterer krogen på skumpap pladen. 


OBS. Vi kan max. sende B1 skumpap. Da der er for stor risiko for at de bliver ødelagt i posten.
Markedsfør dit firma med plakat print


Mangler du dit eget plakat print til event eller markedsføring? Hos Nemprint er vi mangeårige eksperter i både plakater og plancher – begge effektive midler til at markedsføre lige netop dit budskab. 


Vi tilbyder et bredt udvalg af både små og store plakater, og imødekommer forespørgsler fra A0 til A4, B0 til B4, tryk i 110 x 155 cm og det store abribus format på hele 118,5 x 175 cm. Vi benytter en stor og moderne printer, der trykker med 6 farver, så uanset hvilken størrelse du er interesseret i, klarer vi et kvalitetstryk, som ser flot ud med skarpe toner og nuancer. Du kan naturligvis også tilpasse plakaten med kroge eller opklæb på skumpap, så den er helt klar til brug til dit arrangement.


Har du akut behov for et plakat print, klarer vi også den. Med en ekspres ordre klarer vi din bestilling allerede samme dag, hvis den er afgivet inden klokken 14.00. Men selvom du vælger vores almindelige standard løsning, modtager du også din plakat hurtigt. Her sender vi allerede dagen efter, såfremt bestillingen har fundet sted inden klokken 14.00. Og bare rolig, selvom det går stærkt, leverer vi altid et gennemført stykke arbejde.


Hvis du skulle mangle andre elementer til reklame eller marketing, er vi ligeledes leveringsdygtige i stort set alle typer af tryksager. Du kan derfor nemt få trykt eksempelvis matchende foldereflyers og meget mere. Alt sammen er tilgængeligt fra venstremenuen, der lister de enkelte produkttyper.


Dit helt eget design til hjemmet - lav din egen plakat


Hvis du altid har drømt om at designe din egen plakat eller få et særligt billede printet i stort format, er det nemt at realisere her på siden. Det kræver faktisk ikke mere, end at du uploader en fil i god kvalitet, eventuelt beskriver din ordre og vælger størrelse samt papirtype. Herefter går der ganske kort tid, inden du modtager din nye plakat til stuen, soveværelset, som gave eller andet.


Når du modtager dit plakat print, er det naturligvis på papir af høj kvalitet og med et klart, skarpt tryk. Dermed er det en fornøjelse at se på plakaten, ligegyldigt hvor den hænger. Du kan få trykt alt fra foto plakat til dine helt personlige billedfiler lavet af dig selv..


Altid hjælp at hente


Husk at hvis du har spørgsmål til plakat print, er der hjælp at hente i vores kontaktcenter. Du finder kontaktinformationer under menuen Support / FAQ, hvor der både er oplyst mail og telefonnummer til akutte henvendelser.


Tak fordi du bestiller din plakat hos Nemprint.Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter.

Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Plakater
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse