× Log ind

Billige Plakater

Billige Plakater & Plancher er fra 50 stk. ens plakater, til ude og indendørs. Standard produktionstid er ca 5-6 hverdage. Trykt som offset, i høj kvalitet.

Billige plakater er lavet som offset og tager længere tid at producere end almindelige storformats plakater, men prisen er meget lavere ved større antal.

Skal du bruge under 50stk eller kortere levering så kig under produktet

storformat plakater

Skal du bruge billige skilte til kortere kampagner, så se vores produkt kanal plader.

Billige plakater i god kvalitet

Nemprint er din leverandør af billige plakater og posters til alle formål, hvad end det er privat eller til brug i forbindelse med markedsføring af din virksomhed. I modsætning til andre printvirksomheder, der kun printer de normale fire farver, er vi hos Nemprint i stand til at printe billige plakater i hele seks farver, hvilket sikrer et perfekt tryk og et flot produkt, der altid er visuelt indbydende.

Billige plakater og posters til mange formål

Vi hjælper dig med at få trykt billige plakater eller posters, der kan bruges til mange forskellige formål som for eksempel udstillinger, messer, valg eller som reklame i butikken. Vores plakater holder til at hænge både inden- og udendørs, og som nogen af de få i branchen trykker vi med seks farver, hvilket garanterer en høj kvalitet og farveægthed på dine plakater.

Skal du have lavet billige plakater i høj kvalitet til ophængning indendørs, kan det dog godt være at fotoprint er et bedre valg. Det er et lidt dyrere produkt som ikke er vandfast, og fotoprint er derfor ikke egnet til udendørs ophæng, men til gengæld er printkvaliteten bedre og giver et flot og holdbart produkt. Du kan også læse mere om vores plakatprint.

Valg af papirtyper til plakater og posters

Når du bestiller print hos Nemprint, har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer papir til dine plakater og posters.

  • 100 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Denne type papir er meget alsidig og kan bruges til stort set alle slags plakater og posters. Det er grunden til at 90 % af vores kunder vælger denne type papir.
  • 135 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Denne type papir er velegnet til prints, hvor størrelsen er over A1.
  • 170 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Hvis du ønsker en plakat i robust kvalitet, der gerne må føles lidt kraftig når du monterer den, er denne type papir et godt valg.

Altid hjælp at hente hos Nemprint

Husk, at hvis du har spørgsmål til print af plakater og posters eller til andre bestillinger, så er der altid hjælp at hente i vores kontaktcenter. Så er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål inden du afgiver din bestilling, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder kontaktinformationer under menuen Support / FAQ, hvor der både er oplyst mail og telefonnummer til akutte henvendelser.

Tak fordi du bestiller dine plakater hos Nemprint.

Standard: 5-6 hverdage. Dvs. inkl. weekend er det ca. 7-8 dage.

Ekspres: 2-3 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Billige Plakater
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse