× Log ind

Skilte print

Skilte i høj kvalitet, alt inkl. print, plade og laminering.

Skal du bruge billige skilte til kortere kampagner, så se vores produkt kanal plader.

Hos Nemprint kan du også få lavet skilte-print, når du har brug for ekstra stor eksponering. Vi leverer skilte-print - eller bandereklamer, som de også kaldes - i opskummet PVC. Vi kan levere skilte-print i helt op til 156 x 305 cm - dog vil vi som regel anbefale at sætte pladerne sammen i mindre sektioner, da det gør monteringen nemmere.

Skilte-print i opskummet PVC-kvalitet eller som alu-sandwich

Disse skilte er fremstillet i en særlig plastik med en lettere opskummet plastkerne, der gør skiltet let og nemt at hænge op. Ved større PVC-plader (1 meter på et led) anbefaler vi, at du vælger en plade på 10 mm. Ved mindre skilte er 5 mm. tilstrækkeligt. Bandereklamer er typisk lavet op en 5 mm. plade. Den plade, der har den længste holdbarhed, er en såkaldt alu-sandwich. Disse plader kan holde i mere end 10 år under de rette forhold, hvor opskummet PVC holder i ca. 5-7 år.

Hos Nemprint har vi ikke nogen øvre grænse i forhold til formatet, men vi gør opmærksom på at skilte, der er større end 156 x 305 vil blive sammensat af flere PVC-plader.

Fragt af skilte-print - priser

Levering af skilte over 100 x 200 koster 800,- + moms, da de skal leveres med fragtmand. Mindre skilte bliver leveret med GLS, og der stemmer fragtprisen med den du får når du tjekker ud på vores side.

Standard: 5 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Skilte print
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse