× Log ind

Skilte print (outdoor)

Skilte i høj kvalitet, alt inkl. print, plade og laminering.
Ikke at sammenligne med billige skilte, hvor der printes direkte på pladerne. Disse skilte er i høj kvalitet, med et knivskarpt print. Eller med uskåret folie.

Skal du bruge billige skilte til kortere kampagner, så se vores produkt kanal plader.

Nemprint er eksperter i skilteprint

Hos Nemprint kan du bestille billige skilte, så du kan eksponere din virksomhed eller dit budskab overfor massevis af mennesker. Vi leverer skilteprint i opskummet PVC, eller som en alusandwich i helt op til 133 x 305 centimeter. Vi kan dog også imødekomme dine ønsker, hvis du er på udkig efter en leverandør, der kan lave store skilte, for hvis du bestiller skilteprint, der er større end førnævnte mål, deles printet op på to plader der sammensættes. Du skal dog være opmærksom på, at vi ikke anbefaler denne løsning, hvis dit skilteprint indeholder billeder, da tolerancen kan blive op til 5 millimeter.

Skilteprint i opskummet PVC eller alu-sandwich

Vi leverer to forskellige typer skilteprint:

  • Opskummet PVC
  • Alu-sandwich

PVC-skiltene er fremstillet i en særlig plastik med en lettere opskummet plastikkerne, som gør skilteprintet meget nemt at hænge op. Ved større PVC-plader på minimum en meter på ét led, anbefaler vi, at du vælger en plade på 10 millimeter, og ved mindre skilteprint er 5 millimeter tilstrækkeligt.

Hvis du ønsker den type plade med den længste holdbarhed, skal du vælge en såkaldt alu-sandwich. Denne kan holde i mere end 10 år under de rette forhold, hvor opskummet PVC derimod har en levetid på cirka 5-7 år.

Skilteprint styrker virksomheden

Hvad end du har en fysisk butik, et kontorlokale eller noget helt tredje, bør du altid prioritere at få udarbejdet udendørsskilte, så dine kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere let kan finde dig og dit lokale. Det kan både være store og prangende skilte, der kan hænge på bygningsfacaden, eller det kan være et mindre dørskilt – mulighederne er mange for, hvordan du kan bruge skilteprint i din kommunikation.

Når du designer dit kommende skilteprint, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring det visuelle udtryk. Først og fremmest skal du spørge dig selv, hvilket formål skiltet skal tjene, så du kan beslutte, hvilken størrelse og hvilket budskab der skal være i fokus. Ofte bestiller virksomheder et større skilt, der skal hænge på facaden, hvor virksomhedens logo og slogan er i fokus.

Gratis filtjek hos Nemprint 

Hvis du er i tvivl om dine filer er 100 % klar til tryk, er du altid velkommen til at benytte dig af vores gratis filtjek. Her går vores grafikere dine trykfiler igennem og sikrer sig, at alt er, som det skal være. På denne måde kan du være helt sikker på at dit skilteprint lever op til dine forventninger. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til trykmetoden, materialer eller noget helt tredje.

Levering af skilte / GLS eller fragtmand

Skilte der er større end 200x100cm skal leveres på palle med fragtmand, dette koster 550,- + moms i levering. Dette vil blive opkrævet som ekstra regning.

 

 

Standard: 5 hverdage.

Ekspres: 1-2 hverdage.

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Skilte print (outdoor)
-
Produktionstid:
- --
-

-

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse