× Log ind

Tryk på tøj / Digital transfer

Hos Nemprint kan vi hjælpe dig med tryk på tøj, og vores erfaring er stor. Så uanset hvilke ønsker du har til tryk på tøj, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning, som du bliver glad for. Leveringstid 3-4 dage men du har også mulighed for at få ekspres-levering.

Læs mere om tryk på tøj under detaljer-fanen.

Tryk på tøj - udskæring og filtyper

I forbindelse med trykning vil dit logo blive konturskåret helt ind til kanten hele vejen rundt. Har du stregtykkelser på under 2 mm. der står alene, vil vi blive nødt til at tilføje en tynd, hvid eller sort kant på dit logo, der typisk er ca. 1 mm. tyk.

Vi vil helst have en vektorfil, f.eks. en .ai eller .eps, hvor alt tekst er outlinet. Har du ikke mulighed for at sende os en vektorfil, kan vi også bruge en tiff eller jpeg i høj opløsning (200-400dpi).

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges til tryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk og få os til at tjekke den - det er ganske gratis. 

Vi trykker alle vores digital-transfers i fuldfarve CMYK 4+0 (inkl. hvid bund). 

Se hvad andre har fået lavet af tryk på tøj her: facebook

Tryk på tøj og tekstilklistermærker - holdbarhed

Vores tryk har en lang holdbarhed, men vi anbefaler at man vasker tøjet med vrangen ud og ved max. 60 grader for at bevare trykket pænt i lang tid. Vores tryk tåler også let tørretumbling, men dette er dog på eget ansvar.

Tekstilklistermærker er beregnet til at montere på løbetøj eller andet tekstil, hvor man kun ønsker f.eks. et logo eller løbenummer monteret i en periode på nogle dage. Tekstilklistermærker tåler ikke vask og kan tages af igen. De monteres helt enkelt på tøjet direkte fra arket.

Når du skal påsætte et tekstilklistermærke foregår det ved at du varmepresser det på tøjet med et strygejern eller en varmepresse. På t-shirts og sweatshirts, som er 100 % bomuld, er det ca. 150 grader i 10-15 sekunder. Ved polyester-/løbetøj og softshells sættes temperaturen ned til ca. 140 grader i 15-20 sekunder. Du kan hente en påsætningsvejledning her.

Vil du have os til at påsætte dine tekstilklistermærker for dig, kan vi også gøre det. Prisen pr. påsætning vil typisk ligge på ca. 8 kr. pr. stk. afhængigt af, hvilken slags og hvor meget tøj, der er tale om.

 

 

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage.

Ekspres: 0-24T Sendes samme dag eller dage efter..

Tilpas Produkt

Vælg antal stk.

Tryk på tøj / Digital transfer
-
Produktionstid:
- --
-

Alle priser vises ekskl. moms.

Upload dine filer her

Tilføj filer...
 
Fil Navn Størrelse