Rabatmuligheder | Nemprint

RABATMULIGHEDER HOS NEMPRINT a/s

Her kan du læse om retningslinjerne for at få rabat hos Nemprint A/S.

Langt de fleste ordre hos os, vil i forvejen ligge under mange af vores konkurrenter, vi prismatcher alle vores priser løbende, med de laveste priser vi kan finde online. Hvor vi ofte kan se at der er stor forskel på de dyreste og de billigste trykkerier. Vi kan derfor ikke give store rabatter til alle kunder. Du vil opleve at vi hos Nemprint A/S har meget hurtig levering, og ofte har et meget tæt samarbejde med vores kunder.

NEUTRAL AFSENDELSE / DROP SHIPPING.
Husk, at du kan vælge at få sendt din pakke som neutral emballage, og med dig selv som afsender, dette vælges i kurven når du tjekker ud. Vi sender ordren afsted til din kunde, uden nogen form for kvittering, eller andet der antyder at pakken er fra os. Du kan derfor roligt ligge din egen avance oven i vores priser.

RABAT AFTALER
Køber årligt for 20.000 kr. Rabataftale 10%
Køber årligt for 60.000 kr. Rabataftale 15%
Køber årligt for over 120.000 kr.         kontakt os for tilbud.

SÅDAN FUNGERER DET
Du bestiller tryksager hos os som alle andre kunder, og betaler vores normale priser på nemprint.dk.

Når du har købt tryksager for min  20.000 kr. ekskl. moms indenfor de seneste 365 dage, sender du en mail til info@nemprint.dk – Vi gennemgår dine ordre, og sender dig derefter en kuponkode, som skal fornyes igen efter 12 måneder.

BETINGELSER

Der ydes kun rabat på nemprint.dk på vores listepriser. Der ydes derfor ikke rabat på ordre der bestilles over mail, eller på tilbud. Din rabataftale kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner.

For at kan komme i betragtning til en rabataftale skal alle tidligere ordre være betalt til tiden.

Log ind på din konto