Fragt & Produktionstider | Nemprint

Fragt

Alle tryksager sendes med GLS, UPS eller Danske Fragtmænd, når din pakke er blevet afsendt modtager du et Track & Trace nummer, så du kan følge med i hvor din pakke befinder sig. Hvis du har valgt afhentning af din ordre vil den være klar på dagen som vi ville sende den, typisk er ordre klar til afhentning kl. 15.00.

Express ordre deadline

Express ordre produceres som det første hver dag, og har den højeste prioritet. Ordre bestilt til produktion samme dag, skal være bestilt inden kl. 11.00.

PRODUKTIONSTIDEN + LEVERING = LEVERINGSTIDEN

Din ordre bliver afsendt senest på datoen din ordre får tildelt når du bestiller, og som du kan se på produktet når du bestiller. Deadline for express ordre der skal sendes samme dag er kl. 11.00.Vælger du forskellige produkter med forskellige produktionstider, sendes din ordre samlet, når det produkt med længst produktionstid er færdigt. F.eks. du køber visitkort med 2 dages produktionstid, og hæfter med 5 dages produktionstid, sendes ordren samlet efter 5 dage. Ønsker du at modtage visitkort hurtigere end hæfterne, skal du bestille dem som 2 separate ordre.

 

GLS STANDARD VS. GLS EXPRESS KL.10

GLS leverer som standard pakker 99% af tiden den efterfølgende hverdag i tidsrummet kl. 08.00 til 16.00. Ønsker du at sikre dig at din pakke ankommer tidligere på dagen, kan du vælge GLS Express når du tjekker ud så ankommer din pakke dagen efter inden kl. 10.00 (Din ordre bliver ikke produceret hurtigere, den produceres stadig i det tempo du valgte da du bestilte) 

FRAGTPRISER BEREGNES AUTOMATISK UD FRA VÆGT, STØRRELSE OG PRIS.

Når du tjekker ud, har vi allerede beregnet prisen for levering, så du ikke efterfølgende får en regning for levering, som andre trykkerier ofte gør. Vores algoritme regner prisen ud fra vægt, størrelse og pris. Her har du nogen eksempler på fragt.

Her er eksempler på fragtpriser, sendt med GLS til erhverv eller pakkeshop.

  • 1stk    A1 plakat       kr. 61,- inkl. moms
  • 25stk  A1 plakat       kr. 85,- inkl. moms
  • 50stk    A5 flyers      kr. 61,- inkl. moms
  • 1000stk A5 flyers     kr. 85,- inkl. moms

*Gælder dog ikke for skilte og andre tryksager der skal sendes med fragtmand. Skilte større end 100x100cm skal sendes med fragtmand og koster ca. 200-400 kr ex. moms, du vil modtag en mail med pris, inden vi går igang med din ordre. Når vi har beregnet fragtprisen.

Afhentning af ordre i Højbjerg

Det er også muligt at vælge afhentning af ordre når du tjekker ud, prisen for afhentning af ordre er 20kr + moms (25kr inkl. moms). For ordre over 400kr ex. moms (500kr inkl. moms) er det gratis. Når du afhenter en ordre er det en god ide at have dit ordrenummer med, og vide hvad det er du skal hente, du skal være velkommen til selv at ta din ordre på hylden. Du skal være opmærksom på at din ordre vil være klar til afhentning i løbet af dagen, og ikke nødvendigvis om formiddagen. Så hent din ordre sidst på dagen, eller når du har fået en mail om at din ordre er klar til afhenting.

EMBALLAGE

Alle tryksager pakkes i kraftig emballage for at sikre at de ikke bliver beskadiget under forsendelsen. Er din pakke beskadiget, er det vigtigt du nægter modtagelse, hvis du modtager pakken, og tryksagen er ødelagt, skal du selv lave en reklamation hos kuréren, hvis du nægter modtagels får vi den retur og kan tjekke det for dig, og vi kan sende dig noget nyt.

REKLAMATION / ØDELAGT PAKKE

Modtager du en  en pakke der er ødelagt er det meget vigtigt at du straks tager billeder af den ødelagte emballage.

VIGTIGT ! Ordentlig billede dokumentation.

1. Billeder af alle sider af emballagen udvendig.

2. Billeder af emballage indvendig.

3. Billeder af det ødelagte produkt.

4. Billede af pakkelabel.

Det er vigtigt, at alt emballage samt vare gemmes og ikke tages i brug, indtil sagen er afsluttet.

Reklamationen skal vi have inden for 4 dage. Efter pakken er modtaget.

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto