sommerferie lukket i uge 30 (26-30 Juli)

Alle ordre produceres straks efter ferien i uge 31 (mandag den 2. august)

Lidt om Nemprint

Pressemeddelelse: April 2019

Nemprint A/S og Tekstil-tryk.dk fusionerer og flytter sammen i vore nye lokaler på Søren Nymarks Vej 21, 8270 Højbjerg, mandag d. 29. juli 2019. Derefter vil vi ikke længere have selvbetjeningsservice i butikken, som vi ellers har tilbudt i over 20 år, da det ikke er muligt fra vores nye adresse. Vi vil fremad udelukkende fokusere på vores online salg.

I dag er vores kerneforretning hovedsagelig ordrer gennem vores hjemmeside og e-mail. Omsætningen i Nemprint er steget med ca. 10-15% hvert år gennem de sidste 6 år og vi modtog i 2017 Børsens Gazellepris. Vi sender hvert år ca. 20.000 pakker og producerer ca. 30.000 ordrer.

Vi ser frem til at kunne tilbyde vore kunder en endnu bedre service fra de nye lokaler, hvor der også er bedre parkeringsmuligheder, hvis du selv ønsker at hente din ordre.

Nemprint ApS blev stiftet i 2010 med det formål at producere tryk/print i bedste kvalitet til fornuftige priser. Det udviklede sig hurtigt til også at omfatte tryk på bluser og andet stofmateriale. Vi har senere ændret firmatype til Nemprint A/S og har fået binavnet Tekstil-tryk.dk tilføjet. Mange nye produkter er sidenhen kommet til, bl.a. banner, roll up, tryk på krus, klistermærker, folie og meget mere.

Vi investerer løbende i de bedste maskiner og efterbehandlingsudstyr, så vi altid er på forkant, hvad angår kvalitet. Vi sætter en ære i at være konkurrencedygtig, både med hensyn til pris og kvalitet. Derudover er vi i stand til hurtige leveringer. 

Personalet er faglig meget kompetent og vil altid være parat med hjælp og rådgivning, det giver tilfredse og glade kunder, som også kan aflæses i Trustpilot.

Opgaverne er fordelt således at alt på papir + banner og roll up laves i Banegårdsgade og tryk på stof + klistermærker/folie laves på Silkeborgvej. 95 % af produktionen laves i egne lokaler. Offset og enkelte specialopgaver laves hos underleverandører.

På begge adresser er det muligt at afhente varer eller få det sendt med GLS.

Vi har følgende hjemmesider:

www.nemprint.dk                    Bestilling af produkter hos Nemprint.dk

www.nem-design.dk                Bestilling af selv-designede kort-flyers m.m.

www.tekstil-tryk.dk                  Bestilling af tekstiler med tryk

www.shirtdesign.dk                 Bestilling af selv-designede bluser med tryk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

God dag

Log ind på din konto