Om Nemprint | Nemprint

om Nemprint

Nemprint A/S blev stiftet i 2010 med det formål at producere tryk/print i bedste kvalitet til fornuftige priser. Det udviklede sig hurtigt til også at omfatte tryk på bluser og andet stofmateriale. Vi har senere ændret firmatype til Nemprint A/S og har fået binavnet Tekstil-tryk.dk tilføjet. Mange nye produkter er sidenhen kommet til, bl.a. banner, roll up, tryk på krus, klistermærker, folie og meget mere.

Vi ser os som eksperter inden for drop-shipping og levering af ordre som underleverandør til den grafiske branche. En stor del af omsætningen er idag udelukkende som underleverandør til andre trykkerier eller videresalg.

I dag er vores kerneforretning hovedsagelig ordrer gennem vores hjemmeside og e-mail. Omsætningen i Nemprint er steget med ca. 10% hvert år gennem de sidste 10 år og vi modtog i 2017 Børsens Gazellepris. Vi sender hvert år ca. 20.000 pakker og producerer ca. 30.000 ordrer. Fordelingen af erhverv og privat er ca. 70/30.

Sender du os en special forespørgelse, vil du ofte opleve et hurtigt svar, og en god løsning, da personen bag skærmen, også er personen bag ved trykmaskinen.

Vi investerer løbende i de nyeste maskiner og efterbehandlingsudstyr, så vi altid er på forkant, hvad angår kvalitet. Vi sætter en ære i at være konkurrencedygtige, både med hensyn til pris og kvalitet. Derudover er vi i stand til hurtige leveringer da 90% af alle produkter produceres in-house.

Vi har følgende hjemmesider:

www.nemprint.dk                    Bestilling af produkter hos Nemprint.dk

www.myspecialday.dk               Bestilling af selv-designede invitationer

www.tekstil-tryk.dk                  Bestilling af tekstiler med tryk

www.shirtdesign.dk                 Bestilling af selv-designede bluser med tryk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto