Dropshipping , Print on demand, Kort levering. Dansk produktion.

DROPSHIPPING HOS NEMPRINT

Din professionel dropshipping-partner

100% INTEGRATION fra start til slut

Vi tilbyder, som det eneste trykkeri, 100% automatisk integration med Woocommerce og Shopify. 

Med vores dropshipping løsning. Det betyder, at hver gang du har et salg på din hjemmeside, sendes alle de nødvendige oplysninger og trykfilen automatisk videre til os, så vi kan printe og sende din vare uden at du skal løfte en finger.

Du undgår altså at bruge tid på manuelle bestillinger, som ved andre løsninger på markedet. Det kan hurtigt blive mange timer du sparer, ligesom du undgår at lave manuelle fejl.

Vi har udviklet vores eget plug-in til din hjemmeside – det tager kun 5 minutter at installere, og så er du klar til at oprette jeres dropshipping-produkter.

Vi har sørget for at vores løsning er en af de mest fleksible på markedet. Du kan ændre i bestillinger efter de automatisk er sendt til os eller vente med at uploade motivet. Det er smart, hvis kunden selv leverer motivet eller motivet først laves efter kundens bestilling. I modsætning til de fleste dropshipping-løsninger på markedet bestemmer du også selv hvilke produkter vi skal printe og sende, og hvilke du selv vil have på lager. Du kan tilføje vores plug-in til din nuværende shop, uden at det behøver knyttes til alle dine produkter.

Løsningen har vidst sig at være utroligt effektivt for både dig og os. Vores nuværende kunder sparer derfor hver dag både tid og penge ved at bruge vores integrerede dropshipping. Tag fat I os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi også kan gøre din forretning mere enkel og effektiv.

NEMPRINT har webshop-intergation til:
woocommerce-logo
shopify-logo
HVORFOR VÆLGE OS?

MED DROPSHIPpING VIA OS FÅR DU

NEUTRAL EMBALLAGE

Vi sender din pakke professionelt indpakket, i neutral emballage og med dig som afsender. Din kunde modtager tracking direkte fra GLS.

PROFFESIONEL PARTNER

Vi sender mere end 20.000 pakker årligt og har et effektivt og gnidningsfrit pakkeri. Når du har travlt er det vigtigt at dit trykkeri kan følge med, så dine kunder altid oplever en effektiv og hurtig levering og modtager et flot produkt.

100% AUTOMATISK INTEGRATION

Når vi siger 100% automatisk mener vi det. Efter din kunde har tjekket ud på din hjemmeside, tager vi os af din ordre. Vi ændrer status i din ordreliste, hæver pengene, og sender mails ud for dig. Der er ikke et eneste manuelt trin fra start til slut.

Med Nemprint som partner...

...får du en samarbejdspartner, der ved, at vi lykkes sammen når din kunde får en god oplevelse fra start til slut. Derfor er det heldigt at vi ELSKER at nørde med både smidige og automatiske processer samt flotte produkter.

MANUEL BESTILLING

Vi kan anbefale vores manuelle bestilling, hvis du ikke er klar til at få lavet en 100% automatisk integration med vores dropshipping endnu. Det vil typisk være hvis du er en startup og endnu ikke har mange ordre. Du kan altid senere skifte til vores 100% automatiske integration.

Med manuel bestilling opretter du din ordre igennem vores hjemmeside som alle andre kunder, men får adgang til den kategori af produkter, som ellers kun er tilgængelig for vores dropshipping kunder. Når vi har givet dig adgang kan du uploade din tryk-fil, tilføje produktet til kurven og indtaste din kundes adresse. Så printer og sender vi din ordre til din kunde.

Du får de samme fordelagtige priser som hvis du var sat op til dropshipping-løsningen. Du betaler med dankort når du tjekker ud. Men har du mere end 25 ordre pr. måned kan vi tilføje dine ordre til konto betaling, hvor vi sender en faktura hver 14. dag.  Alle kunder starter med med kortbetaling, og du kan efter nogle ordre ansøge om konto-betaling.

manuel bestilling, dropshipment check-out

Når du tjekker ud, skal du sætte flueben i “Send som dropshipment”. Det vil gøre vores ordresystem opmærksom på, at pakken skal sendes direkte til din kunde, med dig som afsender på pakkelabel. Hvis du indtaster din kundes mailadresse og mobilnummer kan de tracke pakken der sendes med GLS.

dropship-ved-udtjekning_800
HVAD KOSTER DROPSHIPING

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Kontakt os for prislite af Print on Demand produkter.

Plakater

dropshipping plakater
Plakater 200g Mat Coated (FSC™)

Alle plakater (A2 og op) printes på vores Epson S80600 9-farvet fotoprinter, på 200g Mat Coated FSC

A4 og A3 printes på Xerox Versant 4100 på 250g mat silk FSC. Ønsker du at se en prøve? Bestil et A4 testprint her.

Plakater 200g Art Mat Uncoated (ubestrøget) (FSC™)

Alle plakater (A2 og op) printes på vores Canons image PROGRAF PRO-4000 12-farvet fotoprinter, på 200g Mat Uncoated FSC

 A4 og A3 printes på Xerox Versant 4100 på 300g Mat Uncoated FSC.  Ønsker du at se en prøve? Bestil et A4 testprint her.

Special pakning med tak for køb kort + sticker

Tak for køb kort + Silkepapir

Få en personlig hilsen med i hver ordre til dine kunder, eller send dem et gavekort, med rabat på den næste ordre. Inkl. logo påsat uden på kassen, og rullet flot i silkepapir.

 Prisen er inkl. trykning af kort, klistermærker og hyldeplads i vores pakkeri. Opsigelse 1 uge efter faktura modtages for næste 6 måneder.

Kontakt os for kommplet udvalg og prisliste

Magnetrammer

magnetrammer_nemprint_dropship
 • 31 cm (A3)
 • 51 cm (B2)
 • 61 cm (A1)

Rammer fra hoEI Danmark

hoei rammer nemprint
 • A4 ramme Sort / Massiv Eg
 • A3 ramme Sort / Massiv Eg
 • 30 x 40 cm ramme Sort / Massiv Eg
 • B2 50 x 70 cm ramme Sort / Massiv Eg
 • B1 70 x 100 cm ramme Sort /Massiv Eg
 • Montering af billede i ramme

  Vi levere som standard plakater lagt flat oven på rammen, så kunden selv montere plakaten i rammen. Vi har også mulighed for at montere plakaten i rammen.

Krus med tryk

Krus med tryk
 • Hvid kaffekrus m. tryk
 • Sort magisk krus m. tryk

Priser på tøj inkl. print

Pris eksempler på vore mest solgte, konakt os for komplet prisliste.

 • B&C E#190 T-shirt 73,00
 • Stanley Stella Creator T-shirt 97,00
 • AWD JH001 Hoodie 146,00
 • 35 x 40 cm DTG print, ekstra print på ryg eller forside 39,00

Alle vores tryk laves vores high end trykmaskine fra Kornit. Vores Kornit HD6 printer trykker med 6 farver CMYK + Red + Green og hvid. Direkte tryk på tøjet giver dig uendelige muligheder inden for antal farver og designs.

Levering med GLS, Danmark, sverige, tyskland

Fragtpriser med GLS, inkl. emballage og pakning

Alle priser opgivet ex. moms

 • GLS Pakkeshop / firma levering (DK) 60,00

  Tekstiler: 40kr.

 • GLS Privat Levering m. omdeling (DK) 70,00

  Tekstiler: 40kr.

 • GLS EU Zone 1 100,00

  Belgien, Holland, Tyskland, Østrig, Sverige

 • GLS EU Zone 2 140,00

  Frankrig, Italien, Luxembourg, Polen, Slovakiet

 • GLS EU Zone 3 160,00

  Portugal, Spanien, Schweiz

 • Tillæg for fragt af rammer 35kr + 2% (forsikring)

  Dækker ekstra emballage og forsikring. Prisen er 35kr + 2% af ordrens pris.

Alle vores plakater pakkes i kraftige 3-kantet rør, som har en god holdbarhed.  T-shirts sendes i poser. Rammer pakkes med kraftig 2-lags karton i 2 lag på kryds og nylonbånd.

Opdateret 01.12.2022

kom i gang idag

Vi har 2 løsninger. Manuel Bestlling eller 100% Automatisk Integration. Vi tager det seriøst, og det forventer vi også du gør, derfor har vi ikke en gratis dropshipping løsning. Vi hjælper dig godt igang, hjælper dig med at forstå hvordan du bedst sælger dine produkter, og hvordan du laver dine trykfiler så du får det bedste resultat.

Manuel Bestilling er til dig der har en ny opstaret forretning, eller ikke har meget salg. Der er intet min. salg pr måned, og intet månedelig gebyr.

Automatisk Integration med Shopify eller Woocommerce er til dig der er godt igang, eller forventer et månedelige køb af produkter på min 500 kr pr. måned. Vi sender en  konto opgørelse, hvor du betaler 1 betaling pr. måned. Da der er vedligehold med at holde din butik integreret med vores, er der en forventning om et min salg, på 500 kr + moms pr. måned, som du min faktures hver måned. (første 2 måneder intet min.)

Manuel bestilling

kr 495 ENGANGS BETALING
 • Kom hurtigt igang
 • Nem start
 • Konto betaling ved min 25 ordre pr/mdr.
 • Vejledning i opsætning af trykfiler
START-UP

AUTOMATISK INTEGRATION

kr 1995 MIN SALG PR MDR PÅ 500 KR
 • Uendelige antal ordre
 • Hjælp til opsætning af plugin
 • Konto betaling pr. 14 dag
 • Vejledning i opsætning af trykfiler
 • Min. salg pr. måned på 500 kr
100% AUTO
shopify-logo
woocommerce-logo

Her kan du se de produkter som vi tilbyder som dropshipping. Har du et specielt produkt du sælger, så ta gerne fat i os, så kan vi få en snak om det. Vi har egne produktion af en lang række produkter, som også vil kunne tilpasses vores dropshipping.

Kun vores dropshipping kunder har adgang til vores dropshipping produkter.

 • A5 Akryl print Dropshipping

  DROPSHIP A5 Akryl invitationer

  Husk at filer skal være i korrekt størrelse, og laves med flere lag, med spotfarve White.

  hent ekesmpel på trykfiler Akryl sample

  Prisen er den samme, hvis du ønsker dem unikke, med forskellige navne på. Så uploader du blot en flere-sidet PDF fil.

 • invitationer dropship

  Dropship invitationer

  VIGTIG! Trykfiler skal være navngivet korrekt, ellers bliver de printet og leveret forkert.  Trykfiler igennem drop-ship aftale bliver automatisk printet og skåret, og bliver ikke manuelt produceret.

  Se eksempler på navngivning i fanen “Detaljer”

 • dropshipping plakater

  DROPSHIP Plakater

  Husk at filer skal være i korrekt størrelse.

  Alle trykfiler uploades med 3mm ekstra kant (bleed) til beskæring. Så du undgår hvide kanter på din tryksag. Din ordre bliver automatisk printet og skåret. Så en forkert fil, vil give et forkert resultat. F.eks. bestiller du en A2, og uploader en A4, vil du modtage en A4.

  Her er en kort video der forklare hvad bleed til beskæring er.

  Ønsker du special pakning med “Tak for køb” kort, stickers og rullet i silkepapir ? Kontakt os for mere info.

   

 • Rammer fra Hoei, Sort og Eg

  DROPSHIP Rammer

  Top kvalitet ramme til dit billede, vælg imellem en ramme i Sort eller Massiv Eg. A4, A3 og 30×40 er med glas, 50×70 er med plexiglas.

 • skilte karton 3

  DROPSHIP Skilte

  Husk at filer skal være i korrekt størrelse. 

  Firkantet skilte skæres til kanten af filen, eller efter skærmærker (Trimbox). Ønsker du at lave din egen kontur skæring,  SKAL du navngive din fil: kontur skilt_egen tekst her.pdf, og have et Through Cut lag øverst i din PDF. 

  Vores software kigger efter navnet “kontur” og Through Cut lag, derfor er begge dele vigtigt.

  Se eksempel på trykfil her med skærelag  (Through Cut). Skiltekarton eksempel

 • POD_Hoodie

  POD AWD JH001 Hoodie

  AWD Hoodies JH001

  Angiv navne til trykfiler korrekt, og vedhæftet et simpelt layout til ordren. Trykfiler skal (modsat DTG print) være trimmet for tomme pixels.

  Venstre Bryst Front 10 x 10 cm (filnavn: DTF_V_BRYST_XXXX)

  Højre Bryst Front 10 x 10 cm (filnavn: DTF_H_BRYST_XXXX)

  Midt Bryst Front 10 x 10 cm (filnavn: DTF_M_BRYST_XXXX)

  Stor front 35 x 30 cm (filnavn: DTF_FRONT_XXXX)

  Stor ryg 35 x 40 cm (filnavn: DTF_RYG_XXXX)

 • POD_kids hoodie

  POD AWD JH001K Kids` Hoodie

  AWD Hoodies JH001J Kids` Hoodie

 • JH050_Royal Blue_ (8)

  POD AWD JH050 Zip Hoodie

  AWD Zip Hoodies JH050, Trykkes med DTF print.

  Max trykstørrelse front 15×15 cm V. Bryst (filnavn: DTF_V_BRYST_XXXX)

  Max trykstørrelse front 15×15 cm H. Bryst (filnavn: DTF_H_BRYST_XXXX)

  Max trykstørrelse ryg: 35 x 40 cm (filnavn: DTF_RYG_XXXX)

   

 • POD B&C #E190 T-shirt

  POD B&C #E190 T-shirt

  B&C model E#190, kan kun bestilles af dropship kunder.

  OBS! 4XL og 5XL findes kun i Sort, Navy, Red, Royal Blue, Oxford Grey, Hvid

 • B&CKIDS

  POD B&C #E190 T-shirt Kids

  B&C model E#190, (BCTK301) kan kun bestilles af dropship kunder.

 • Skærmbillede 2024-02-12 122514

  POD B&C long Sleeve

  Max trykstørrelse front 35 x 40 cm

  Max trykstørrelse ryg 35 x 40 cm

  DTG print, Fil uploades som PNG,300 dpi,  100% (1:1) , trimmet for tomme pixels. + Mini layout (Screenshot fra din webshop)

 • TW04T_I_BC_Sorbet_02_PRODUCT PIC

  POD B&C Women’s #E190 T-shirt

  B&C model Women’s E#190, Se mere om produktet her.

 • Drummer 2.0 varebillede

  POD Drummer 2.0 (STSU168)

  Stanley Stella Drummer 2.0

  Angiv navne til trykfiler korrekt, og vedhæftet et simpelt layout til ordren. Trykfiler skal  være trimmet for tomme pixels. Gemmes som PNG, 300 PID, 1:1 / 100%

  Venstre Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_V_BRYST_XXXX.PNG

  Højre Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_H_BRYST_XXXX.PNG

  Midt Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_M_BRYST_XXXX.PNG

  Stor front 30 x 30 cm: DTF_FRONT_XXXX.PNG

  Stor ryg 35 x 40 cm: DTF_RYG_XXXX.PNG

 • Fotoprint Aluplade med direkte tryk

  POD Fotoprint på Aluplade

  Få et helt unikt og ekstremt flot produkt med uv-print direkte på pladen.  Vi printer direkte på plader i den absolutte højeste kvalitet på markedet.  Få dit billede printet på en flot 3mm aluplade, og med ophæng der får den til at svæve 1 cm fra væggen (kan tilføjes som tilvalg).

  Printet er refleksfrit og farverne klare og nuancerede takket være UV-printteknikken. UV-printet er vandfast og modstandsdygtigt over for sollys. Holder derfor i mange år.

  OBS! plader der er større end B1 (70x100cm) kan kun sendes med Danske Fragtmænd eller med bud. Prisen for dette vil være ca. 300-500 kr. ekstra. Vi anbefaler derfor afhentning til store prints. Beslag til ophæng følger med separat, og skal derfor selv monters, hvilket gøres meget nemt med den medfølgende dobbeltklæbende 3M tape.

   

 • G5000 front

  POD Gildan G5000 T-shirt

  Max trykstørrelse front 35 x 40 cm

  Max trykstørrelse ryg 35 x 40 cm

  DTG print, Fil uploades som PNG, 100%, trimmet for tomme pixels. + Mini layout ca. 400×400 pixels.

   

 • POD Sweatshirt

  POD JH030 Sweatshirt

  AWD Sweatshirt JH030

  Max trykstørrelse front 35 x 40 cm

  Max trykstørrelse ryg: 35 x 40 cm

 • JH030J_produkt billede_nemprint

  POD JH030K Kids Sweatshirt

  Just Hoods, JH030K

  Print Size 25 x 30 cm front + back
  Fabric Content 80% Ringspun Cotton, 20% Polyester
  75% Ringspun Cotton, 25% Polyester (Heather Grey)
  52% Ringspun Cotton/48% Polyester (Charcoal)
  Fabric Weight 280gsm
 • Krus med tryk

  POD Krus

  Bestil flotte og billige krus med tryk hos Nemprint.
  Kaffe krus med print. Design hele vejen rundt om koppen. Design området på krus er 80x200mm Du uploader en PDF fil i disse mål. uden bleed og skærmærker.
  Sublimationstryk, holdbarhed i hele koppens levetid (testet til 500 vaske).

  Download vores template her..

  Du kan også designe dit krus online, på vores design-selv side her, hvor du også kan bestille fra 1 styk. (du bliver sendt videre til ShirtDesign.dk)

 • POD Mini Cruiser 2.0 (STSK180)

  POD Mini Cruiser 2.0 (STSK180)

  Angiv navne til trykfiler korrekt, og vedhæftet et simpelt layout til ordren. Trykfiler skal  være trimmet for tomme pixels. Gemmes som PNG, 300 PID, 1:1 / 100%

  Venstre Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_V_BRYST_XXXX.PNG

  Højre Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_H_BRYST_XXXX.PNG

  Midt Bryst Front 10 x 10 cm: DTF_M_BRYST_XXXX.PNG

  Stor front 30 x 30 cm: DTF_FRONT_XXXX.PNG

  Stor ryg 35 x 40 cm: DTF_RYG_XXXX.PNG

 • poser_organic

  POD Mulepose med tryk

  Fuld farve print på en eller to sider. – Trykareal er 25 x 30 cm

  VIGTIGT! Kig produktbladet, og se hvilke farve, hvilke pose findes i.  Da der godt kan laves kombinationer, der ikke findes. Find produktblade her.

   

 • postkortprint

  POD Postkort (10 pack)

  Alle postkort bliver trykt på 300g Algro design karton, med mat bestrøget skrivevenlig bagside, som giver et helt unikt og lukseriøst udtryk.

  Der trykkes min 10stk, (10-pack), produktet er beregnet til de kunder der sælger 10-pack (eller 20 pack osv), postkort, med forskellige designs. Dette produkt printes altid som “unikke” prints. Det betyder at hvis du skal bestille 10 postkort, SKAL du uploade 10 filer. da der printes 1 stk af hver fil. (Du kan derfor ikke uploade 1 PDF og skrive at du skal have 10 stk). 

  Dine filer må uploades enkeltvis, eller samlet i én PDF. Som eksemplet her, på 10stk ens postkort med dobbeltsidet tryk.  Derfor 20 sider i PDF’en.

 • POD Stanley Stella Creator 2.0

  POD Stanley Stella Creator 2.0

  Stanley Stella Creator

  Trykfil skal uploades i 350x450mm ,300 DPI, PNG.

  Placeres på front 3cm ned fra kraven. Placeres på ryg 7cm ned fra kraven. – Ønsker du trykket placeret længere nede skal du tilføje tomme pixels over printet. F.eks. 4cm tomme pixels, vil dermed give et print der starter 7cm nede fra kraven på fronten, da 3cm + 4cm giver 7cm (hvilket er en normal trykplacering for et tryk på front)

 • Freestyler Stanley Stella

  POD Stanley Stella Freestyler (STTU788)

  Stanley Stella Freestyler STTU788 240g Heavy Weight Relaxed Fit

  Trykfil skal uploades i max 350x400mm ,300 DPI, PNG. , Cropped, dvs. ingen transparente pixels rundt om designet. Kald tryfiler for FRONT eller BACK, så vi ved hvad der er til hvad.

  + Mini layout max 800×800 pixels. (kan være screen shot fra din hjemmeside, dit salgs-billede). – Omdøm filnavn til “layout”

  Tryk Placeres på front ca. 7-10 cm ned fra kraven, på ryg ca. 10-13 cm ned fra kraven.

 • Mini Creator

  POD Stanley Stella Mini Creator

  Stanley Stella Creator

  Trykfil skal uploades i 350x450mm ,300 DPI, PNG.

  Placeres på front 3cm ned fra kraven. Placeres på ryg 7cm ned fra kraven. – Ønsker du trykket placeret længere nede skal du tilføje tomme pixels over printet. F.eks. 4cm tomme pixels, vil dermed give et print der starter 7cm nede fra kraven på fronten, da 3cm + 4cm giver 7cm (hvilket er en normal trykplacering for et tryk på front)

 • SFM5_STTW172_C129

  POD STELLA MUSER (STTW172)

  POD STELLA MUSER (STTW172)

  Angiv navne til trykfiler korrekt, og vedhæftet et simpelt layout til ordren. Trykfiler skal  være trimmet for tomme pixels.

  Trykfiler: PNG, 300 PID, 1:1 / 100%

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Læs mere om dropshipping nedenfor og få svar på dine spørgsmål eller kontakt os på 86 13 60 77

Produktionstid

Alt efter hvilke produkt du har bestilt har vi forskellige produktionstider. Herunder kan du se de forskellige produktionstider.

Vi trykker 99% af tiden din ordre dagen efter du har bestilt. Dvs. bestiller du mandag, trykker vi din ordre tirsdag, og den leveres onsdag.

Vi trykker din ordre inden for 4 hverdage, hvis det er et produkt vi har på vores eget lager (det står under hvert enkelt produkt og farve). Vælger du en farve der ikke er på lager, sender vi inden for 7 hverdage.

Krus sendes inden for 2 hverdage. Dvs. bestiller du mandag, sender vi onsdag.

Fortryde sit køb

Hvad hvis min kunder fortryder sit køb

Hvis din kunde ikke ønsker sit køb, kan vi ikke stå for at modtage pakker retur. Men da det er ordre der laves på bestilling kan du skrive på din hjemmeside at fortrydelsesretten bortfalder. 

Vores POD (Print on Demand) ordre sættes automatisk i gang i vores produktoin, og allerede minutter efter at du har bestilt vil din ordre ændre status til “Produktion Påbegyndt”, og vi kan derefter ikke længere annullere en ordre.

Forkert trykfil ?

Hvis du sender en trykfil til tryk i forkert format ?

Hvis du bestiller en B2, men uploader en B1, vil filen blive skåret til B2, uden at blive skaleret ned, du vil dermed modtage en B2, men som er et udsnit af din B1 fil.

Hvis du bestiller en B1, men uploader en B2 fil, vil du modtage en B1 plakat, hvorpå der er trykt en B2. Din fil vil ikke automatisk blive skaleret op eller ned.

POD (print on demand) ordre bliver automatisk printet ud i løbet af dagen, derfor er de fleste ordre allerede printet når vi opdager en fejl.

Hvis vi ser en plakat der ikke ser ud som den skal, vil vi manuelt rette filen til, eller sende en mail og bede om en ny fil.

Vi tager et gebyr på 50 kr pr fil, for denne service. Du vil dermed få rettet din ordre til, inden det din kunde der opdager fejlen, og du spare også en ny fragt til kunden.

Fragt / leveringstid

Hvor lang er leveringstiden?

Vi sender alle ordre med GLS, de levere 99% af deres pakker dagen efter i Danmark.

Vejl. transit hverdage til Sverige er 2-4 hverdage.

Vejl. transit hverdage til Tyskland er 2 hverdage.

Henter din kunde ikke pakken i GLS pakkeshoppen inden for 14 dage, vil den komme retur til dig, gebyret på 50 kr for at få en pakke sendt retur vil vi opkræve dig.  Det er dog heldigvis sjældent at kunder ikke henter deres pakker.

Opsigelse / oprettelse

Sådan kommer du i gang, og stopper

Du kommer i gang ved at få adgang til vores drop-ship sektion på vores hjemmeside. Du får adgang når du har betalt for en af vores 2 løsninger. Manuel Bestilling eller 100% Automatisk Integration.

Da der ikke er nogen månedlig betaling til os, er der heller ikke en opsigelse periode. Du stopper blot med at bestille.

Mixe produkter i samme ordre

Det er desværre ikke muligt at kombinere 2 forskellige POD (Print on Demand) produkter i samme ordre. F.eks. kan du ikke købe en plakat og en t-shirt i den samme ordre. Det kan vores produktion ikke håndtere, da der er forskellige leveringstider, og vi heller ikke kan pakke ordren i en pakke.  

Du kan købe alle de antal af samme produkt du ønsker. Du kan også godt komme i kurven flere gange, hvis det er forskellige designs. Du betaler kun fragt én gang.

Betaling

Hvordan betaler jeg?

Bestiller du med vores manuelle løsning, betaler du for hver ordre når du tjekker ud, du kan vælge at betale med Mobilpay, Dankort, Visa eller Mastercard. Vi tilbyder konto betaling til de kunder der har min 30 ordre pr. måned.

Har du vores 100% automatisk integration, sender vi en opgørelse ca. hvert 14 dag som du betaler inden for 14 dage.

Emballage

Hvordan pakker i?

Vi gør meget ud af at pakke så bæredygtigt som overhovedet muligt. Læs mere om vores emballage her.

Modtager din kunde mod forventning en pakke der er ødelagt er det meget vigtigt at din kunde straks tager et billede af den ødelagte emballage.

VIGTIGT ! Ordentlig billede dokumentation.

1. Billeder af alle sider af emballagen udvendig.

2. Billeder af emballage indvendig.

3. Billeder af det ødelagte produkt.

4. Billede af pakkelabel.

Det er vigtigt, at alt emballage samt vare gemmes og ikke tages i brug, indtil sagen er afsluttet.

Reklamationen skal vi have inden for 4 dage. Efter pakken er modtaget.

Vi sender derefter et nyt produkt til din kunde. Uden ekstra omkostninger for dig eller din kunde.

DTG PRINT

Vi tilbyder Direct To Garment Print, der af navnet DTG Print. Vi bruger udelukkende de nyeste og bedste printere fra Kornit som er verdens førende mærke inden for printere til merchandise og retail print. De eneste printere på markedet til industriel brug, som kan producere i store oplag, og i en kvalitet der kan bruges til retail markedet. Se en kort video af vores printer her.

Vi er siden 2015 det eneste trykkeri i Danmark der har investeret i printere fra Kornit.

På farvede tekstiler trykkes der først en hvid bund, og derefter en et CMYK + Rød + Grøn lag oven på.

På hvide tekstiler trykkes der ikke først en hvid bund, men dirkte et CMYKRG print på trøjen.

Miljøvenligt blæk !
Vores vandbaserede NeoPigment ™ -blæk er absolut fri for tungmetaller, Alkylphenol-ethoxylater (APE), hvilket gør dem ikke-farlige, ikke-giftige og bionedbrydelige. Som en del af vores vandløse trykksystem gør vores biologisk nedbrydelige blæk og energibesparende proces Kornit til en miljøvenlig udskrivningsløsning.

Gem filen som en PNG

For det bedste resultat skal du lave en PNG fil i 300 DPI, og i den faktisk størrelse. dvs. 100% i størrelsen. JPG og PDF-filer understøtter ikke gennemsigtige baggrunde, hvilket betyder, at dit design bliver printet med en hvid baggrund.  

Vælg det rigtige farverum

Opret din printfil i sRGB-farveprofilen. Dette er det format, vores system læser, når det modtager din fil. Vores printere konverterer derefter din indsendte fil til CMYK-format. Nogle gange ændrer konvertering fra sRGB til CMYK lidt farver. Men ved brug af sRGB profilen får du det største farvespektrum.

OBS! Undgå neon-farver, da disse ikke kan printes. Hot pink, lime grøn, trafik (neon) orange, highlighter gul og pastel nuancer konverterer ikke godt til CMYK farver, så undgå dem.

Størrelse på filer.

Download template her. til alle størrelser, de er lavet i Adobe Photoshop og 300 DPI.

Voksen T-shirts max print: 35 x 40 cm (bredde x højde) 

Børne T-shirts max print: 25 x 30 cm.

Voksen hættetrøje max print: Front: 35 x 30 cm, Ryg: 35 x 40 cm

Børne hættetrøje max print: Front: 25 x 30 cm, Ryg: 25 x 30 cm (i de helt små størrelser er printet for stort til front, pga. lommen, vi skalere automatisk trykket lidt ned)

Kontakt os for at komme igang med drop-shipping! Tlf. 86136077 mail: info@nemprint.dk

NEMPRINT

DIN PROFESSIONEL DROPSHIPPING-PARTNER​

Log ind på din konto