Miljø og klima nemprint.dk
woodslandscape-1170x200px

Miljø og bæredygtighed hos nemprint

Certificerede papirer fra bæredygtigt skovbrug hos NEMPRINT

Alt papir vi trykker på er certificeret med FSC og PEFC certifikater. Læs mere om dem herunder.

FSC™ – Forest Stewardship Council™

FSC er en uafhængig nonprofit organisation, der ved hjælp af dens certificeringsysstem forfølger målet om en miljøvenlig, økologisk tilpasset, socialt ansvarlig og økonomisk bæredygtig forvaltning af skove i hele verden. Den ikke-statslige organisation blev på initiativ af miljøorganisationer, økonomiske selskaber og fagforeninger grundlagt i 1993 som følge af miljøtopmødet i Rio de Janeiro og var det første certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Mere end 200 millioner hektar skov i hele verden er certificeret iht. FSC-standarden. 

PEFC™ – Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes™

PEFC er en international og uafhængig ikke-statslig miljøorganisation. Den fremmer et socialt acceptabelt, økonomisk holdbart og bæredygtigt skovbrug uden gevinst for øje. Grundlæggelsen i 1999 blev iværksat af europæiske skovejere og skovfogeder. Udover skovejere deltager miljøorganisationer og sociale organisationer på internationalt, nationalt og regionalt plan. PEFC anses som verdens største paraplyorganisation for nationale skov certificeringssystemer. Over 300 millioner hektar skovareal i hele verden er PEFC-certificeret. 

Bæredygtig og miljøvenlig indpakning

Vi benytter pakkefyld af 100 % genbrugspapir med FSC Certifikat. Når du modtager en pakke fra os, vil du opdage at vi ikke bruger flamingofyld eller boblefolie til din ordre. Vi er gået over til udelukkende at bruge FSC certificeret kassefyld. Vi køber store ruller brun genbrugspapir hjem og omdanner det selv til kassefyld ved hjælp af en maskine. Maskinen laver præcis den mængde og størrelse som vi har brug for, til at pakke hver ordre, vi har derfor ikke noget spild, når vi producere kassefyld.

(i visse tilfælde kan vi finde på at genbruge bobleplast leveret fra en underleverandør, eller når vi skal sende større skilte.)

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto