Krus Med Tryk | Køb Kopper og Kaffekrus med Tryk | Prismatcher

Krus med tryk

Bestil flotte og billige krus med tryk hos Nemprint.
Kaffe krus med print. Design hele vejen rundt om koppen. Design området på krus er 80x200mm
Sublimationstryk, holdbarhed i hele koppens levetid (testet til 500 vaske).
4-5 dages levering, eller express samme dag.

Download vores template her..

Du kan også designe dit krus online, på vores design-selv side her, hvor du også kan bestille fra 1 styk. (du bliver sendt videre til ShirtDesign.dk)

Bestil flotte og billige krus med tryk hos Nemprint

Hos Nemprint kan vi trykke lidt af hvert som f.eks. tøj, muleposer og plakater. Men vi kan også lave flotte og holdbare krus med personlige tryk til både virksomheder og private. Vi laver krus med tryk i høj kvalitet, der er testet ved vask i opvaskemaskine, og vi fremstiller dem til super billige priser.

Krus med tryk – en gave, der vækker glæde

Er du på udkig efter en fantastisk gave, der både er super personlig og praktisk i hverdagen? Så er et krus med tryk en oplagt idé. Har du f.eks. et godt billede af dit barn, er et krus med dette billede påtrykt en ideel gave til bedsteforældrene, der vil kunne glæde sig over motivet hver dag, når morgen-, eftermiddags-, og aftenkaffen indtages. Så leder du efter en hurtig og billig, men samtidig utrolig personlig gave, er et krus med et personligt tryk, en kærlig tekst eller et sjovt billede en gave, der virkelig varmer om hjertet og bringer glæde hos modtageren. Et krus med et personligt eller sjovt tryk er også en sjov idé til mandelgave, til pakkespil eller som en humoristisk gave ved forskellige lejligheder som f.eks. studentergilder, bryllupper eller konfirmationer, hvor det også med fordel kan fungere som sangskjuler. Skal du holde en særlig fest eller et arrangement, er et personligt krus med deltagernes navne og/eller ansigter også en oplagt idé.

Original og effektiv markedsføring

Et krus med tryk er også en rigtig god og effektiv måde at reklamere for en virksomhed. De fleste mennesker bruger et krus hver dag, og det er altid en god idé at bruge dagligdags ting til at vise sit firmanavn – på den måde bliver potentielle kunder eksponeret for jeres navn og/eller logo på en subtil måde, der ubevidst lagrer sig i deres bevidsthed.

Brug det f.eks. som en original og sjov firmagave, som både kan gives som gave til virksomhedens ansatte samt eksisterende eller potentielle kunder. Er jeres virksomhed f.eks. ofte afsted på messer, konferencer eller udstillinger, er et krus med et flot tryk også en simpel og prisbillig, men alligevel utrolig effektiv måde at sprede kendskabet om jeres firma og/eller services. Et krus med jeres firmas logo og/eller navn er også en sjov gave og en god måde at byde nye medarbejdere velkommen i virksomheden, ligesom det også med fordel kan bruges som et sjovt indslag til teambuilding, firmafester mm. Det er vitterligt kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan vælge at bruge et krus med tryk til!

Når du bestiller krus med tryk hos Nemprint, kan vi levere dit nye, personlige krus i løbet af fire til fem hverdage, hvis du afgiver din ordre inden kl. 12. Skal du bruge kruset indenfor kortere tid, kan du dog også vælge at få det lavet som en ekspresordre. Her kan vi have dit krus klart i løbet af 24 timer. Det koster dog en merpris. Skal du have lavet flere krus med det samme tryk, tilbyder vi også en mængderabat. På den måde bliver prisen på dine krus lavere og lavere, jo flere du skal have lavet.

Krus med tryk i fuldfarve

Vi trykker vores krus med sublimationstryk i fuldfarve CMYK, og trykstørrelsen er 80 x 200 mm. Vi sikrer, at trykket har en lang holdbarhed, da vi brænder det ind under lakken i koppen. Dette gør også, at trykket ikke kan mærkes på krusets overflade. Krus med sublimationstryk kan både holde til at blive vasket i opvaskemaskinen og til at komme en tur mikrobølgeovnen, hvis den lunkne kaffe trænger til at blive genopvarmet. Nemprints krus med tryk er testet til 500 vaske i opvaskemaskine ved 45 grader, og vi anbefaler derfor, at krus med tryk vaskes ved 45 grader ved maskinopvask, hvis de skal vaskes dagligt. Som det er tilfældet med alt andet service, der bliver brugt dagligt, kan man dog forvente, at farverne på et krus med tryk vil falme med tiden.

Du kan downloade vores template her.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 12.00 sendes efter 4-5 hverdage. Ekspres: 0-24 timer: Bestillinger før kl. 09.00 sendes samme dag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto