Digital Transfers 1 meter ark | DTF Tryk | Varme Transfer | Hurtig Levering

DTF Digital Transfer (meter print)

Digital fuldfarve varme transfers i 55 x 50 cm eller 55 x 100 cm ark (levers på rulle).

Trykfiler skal leveres  i den faktiske størrelse (1:1), som PNG med transparent baggrund, og i 300 dpi, eller som PDF. Er der hvid baggrund på dit ark, trykkes den hvide farve også.

Kan påsættes polyester og bomuld ved 150 grader i 15 sekunder.  Download templates til de forskellige ark størrelser Her. (Åbnes i Illustrator eller Photoshop) Påsætningsvejledning henter du her.

Du kan vælge “Forskellige Trykfiler” hvis du vil have printet flere forskellige filer.  Skriv  antallet du skal bruge af hver i filnavnet.

 

Trykfiler

Den bedste trykfil er en PNG, 300 dpi, og i 100% i størrelsen (max 55 x 100 cm) Gem som aRGB (adobe RGB). Eller en vektor PDF.

Der bliver automatisk trykket en hvid back-up farve under alle CMYK farver. Derudover trykkes der hvid, hvor der er hvid i filen.

Stregtykkelser under 0,8 mm kommer ikke godt med på transferen og skal ikke forventes at blive trykt med.

Vi printer med CMYK printer, så det er ikke muligt at lave neon farver og andre forcerende farver i din trykfil.

 

Tryk på tøj, transfer tryk med DTF print.

Vi vil helst have en vektorfil, f.eks. en .ai eller .eps, hvor alt tekst er outlinet. Har du ikke mulighed for at sende os en vektorfil, kan vi også bruge en PNG i 300 DPI, og i 100% i størrelsen (1:1).

Er du i tvivl om, hvorvidt din fil kan bruges til tryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk og få os til at tjekke den – det er ganske gratis.

Vi trykker alle vores digital-transfers i fuldfarve CMYK + hvid bund. Så de kan påsættes påsættes på alle farver tekstiler.

Tryk på tøj og tekstilklistermærker – holdbarhed

Vores tryk har en lang holdbarhed, men vi anbefaler at man vasker tøjet med vrangen ud og ved max. 30-40 grader for at bevare trykket pænt i lang tid. Vi anbefaler ikke tørretumbling.

Tekstilklistermærker er beregnet til at montere på løbetøj eller andet tekstil, hvor man kun ønsker f.eks. et logo eller løbenummer monteret i en periode på nogle dage. Tekstilklistermærker tåler ikke vask og kan tages af igen. De monteres helt enkelt på tøjet direkte fra arket.

Når du skal påsætte et tekstilklistermærke foregår det ved at du varmepresser det på tøjet med et strygejern eller en varmepresse. På t-shirts og sweatshirts, som er 100 % bomuld, er det ca. 150 grader i 10-15 sekunder. Ved polyester-/løbetøj og softshells sættes temperaturen ned til ca. 140 grader i 15-20 sekunder. Du kan hente en påsætningsvejledning her.

Vil du have os til at påsætte dine tekstilklistermærker for dig, kan vi også gøre det. Prisen pr. påsætning vil typisk ligge på ca. 8 kr. pr. stk. afhængigt af, hvilken slags og hvor meget tøj, der er tale om.

Hurtig levering hos Nemprint

Du kan bestille tryk på tøj uanset, om du befinder dig i Aarhus, København, Aalborg, Odense eller et helt femte sted. Vi sender nemlig til hele landet, og hvis du bestiller inden kl. 10.00 om formiddagen, sendes ordren indenfor 3-4 hverdage. Hvis du har ekstra travlt, og har brug for din tryksag så hurtigt som muligt, kan du bestille ekspreslevering inden kl. 12.00 – så sender vi dit tryk til tøj samme dag.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med levering. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at hjælpe dig, og hvis du står i en stresset situation, hvor du skal bruge tryksagen samme dag, prøver vi altid at finde en løsning – dog kan vi aldrig garantere, at vi kan imødekomme dine ønsker, hvis du er ude i sen tid.

Tryk på tøj til mange formål

Tryk på tøj kan bruges til mange forskellige formål og særligt i forbindelse med markedsføringen af din virksomhed, kan det være en ideel løsning. Du kan bruge tryk på tøj på alt fra dine medarbejderes uniformer og arbejdstøj til tøj, der skal bruges i forbindelse med events for kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Hvis I eksempelvis deltager i arrangementer som DHL, kan en løbetrøje med virksomhedens logo på være en god løsning, hvis I gerne vil sprede budskabet omkring jeres virksomhed til en event med mange mennesker. Derudover skaber I en helt særlig holdånd, hvor medarbejderne føler sig som ét team.

Men det er ikke kun virksomheder, der kan drage nytte af tryk på tøj, for familiearrangementer og studieevents kan også blive ekstra sjove og underholdende, hvis alle har det samme tøj på med et synligt logo, tekst eller andet. Mulighederne er næsten uendelige, hvis man gerne vil bruge tryk på tøj til diverse arrangementer.

Standard: 3-4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 3-4 hverdage. Ekspres: 1-2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 1-2 hverdage. Super ekspres: Samme dag, eller til dagen efter hvis der bestilles om eftermiddagen.

Tilpas produkt

Vælg antal ark:
NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto