Klistermærker på Rulle til Indendørs brug | Hurtig Levering

Etiketter på rulle (indendørs)

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle med tryk. Etiketter til mærkning af flasker eller glas. Høj kvalitet og kort levering, til markedes laveste priser. Alle bliver printet i fuld farve i højeste opløsning på markedet, 1600x1600dpi.

Vi har også andre specialiteter af folie specialiteter på rulle De er billigere ved meget store antal, og har en lidt længere leveringstid. Skal du bruge vin etiketter ? så se her.

Download vores templates til stanseplader her, skal åbnes med Adobe Illustrator. Stansning tolerance er 1mm (dvs. der skal laves 1mm ekstra baggrund til beskæring)

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle

Udskæring / Stanseform.

Vi producerer alle vores etiketter på vores egne in-house maskiner, vi kan derfor producere små oplag, med kort levering. Har du brug for andre størrelser end vores standardstørrelser, så send os en mail for et tilbud. Prisen for en ny stanseform ligger typisk på ca. 800kr. Download vores templates til stanseplader her, skal åbnes med Adobe Illustrator.

Filtyper

Vi skal modtage din fil i den rigtige størrelse, og med 1mm ekstra kant på, som bliver skåret af. Kan du ikke selv lave din fil i den rigtige størrelse, så skal du blot uploade det bedste du har, vi vil tilrette filen uden beregning, og sende den til dig til godkendelse inden vi trykker.

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den – det er gratis.

Holdbarhed Inde / ude

Digital fremstillede etiketter har en rigtig god holdbarhed. De er ridsefaste og limen er permanent. Skal de bruges udendørs eller i et miljø hvor de bliver våde skal etiketterne have laminat for at de holder. Da den vandbaseret blæk kan blive opløst af at være fugtig. Udendørs holdbarhed i direkte sollys uden laminat er ca. 30 dage, med laminat holder de ca. 3 måneder. Vi anbefaler at benytte vores etiketter på rulle til udendørsbrug, eller vin-etiketter hvis de skal kunne tåle fugt, eller have direkte sollys over en længere periode.

Farver / Kvalitet

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. – Dvs. vi printer ikke med hvid blæk. Vi printer i 1600 x 1600 dpi ultra høj opløsning. Hvilket tydeligt kan ses, du får selv de helt små detaljer med. Stregkoder bliver helt skarpe, og skriftstørrelser ned til punkt 4 er nemt læselige.

Folietyper –  med eller uden laminat ?

Langt de fleste etiketter bliver lavet på vores PP glossy film (folie), hvor der kan tilvælges laminat, for udendørs holdbarhed.  Ønsker du en ekstra stærk overflade kan du vælge at få dem laminerede, dermed er de beskyttet mod væske og mekanisk slidtage. PP-film er dog let-ridsefaste i forvejen. så laminat er kun nødvendig hvis man forventer at de bliver udsat for et ekstra hårdt miljø, eller skal bruges udendørs.

Antal ruller pr. ordre / Kerne

Vi trykker dine labels på ruller der er 220mm i bredden, hvorefter den bliver skåret til mindre ruller. Er din ordre på f.eks. 1.000 stk. Ø50mm vil der kunne være 4stk. ved siden af hinanden, du vil derfor modtage 4 ruller med 250stk på hver. Alle vores etiketter leveres på kerner der er Ø76mm indvendige mål.

Maskinel påsætning

Skal dine etiketter maskinmonteres skal du skrive det i kommentarfeltet når du tjekker ud. Oplys os venligst hvad der er vigtigt, f.eks. max rulle diameter, eller max rulle bredde, eller hvordan dine etiketter skal vende på rullen.

Se alle vores produkter indenfor klistermærker.

Etiketter på rulle – Papir / Vin / OrganicGod tid: 9-10 hverdage: Standard: 4-5 hverdage. Expres: 1-2 hverdage, også mulighed for samme dag.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto