Klistermærker på rulle – Specialiteter

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle med tryk, hvor det er muligt at printe med ekstra farve, hvid. Har vi ikke din størrelse, så kontakt os for et tilbud. Antallet af ruller, er afhængigt af størrelsen på etiketten og oplaget.

Digital printede etiketter / klistermærker på rulle med faste størrelser.

Udskæring

Vi producerer alle vores etiketter på en af vores forskellige faste forme, derfor kan vi holde priserne langt nede på dette produkt.

Filtyper

Skal du have et firkantet klistermærke kan du blot sende en normal trykfil i f.eks jpeg, pdf, eps. Skal du have skåret efter “speciel cut” skal du sende en vektorfil med en skærelinje. Vi skal bruge 2 mm bleed til etiketprint. Dertil skal man være opmærksom på at tolerancen er 1 mm. Derfor skal man ikke lave tekster og andre elementer for tæt på kanten, som der ikke må skæres i. Det frarådes også at lave en “kant” på din etiket, da de nemt kan komme til at se skæve ud, hvis skæringen rykker sig bare 0,5 mm.

Gratis filtjek

Er du i tvivl om din fil kan bruges til klistermærketryk, kan du altid sende den til info@nemprint.dk os få os til at tjekke den – det er gratis.

Holdbarhed Inde / ude

Offset trykte etiketter har en rigtig god holdbarhed. De er ridsefaste og limen er permanent. De er beregnet til både ude og indendørs brug.

Farver / Kvalitet

Vi trykker alle vores klistermærker i fuldfarve CMYK 4+0. Vælger du at printe med CMYK + HVID, skal dette angives i din fil i et lag for sig. – Dvs. vi printer ikke med hvid blæk som standard.

Antal ruller pr. ordre / Kerne

Antallet af rullerne er afhængig af formater og oplaget. Rullediameter 3 tommer (ca. 76 mm).

Maskinel påsætning

Skal dine etiketter maskinmonteres skal du skrive det i kommentarfeltet når du tjekker ud. Oplys os venligst hvad der er vigtigt, f.eks. max rulle diameter, eller max rulle bredde, eller hvordan dine etiketter skal vende på rullen.

Standard: 8-9 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00. Ekspres: 4-5 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

God dag

Log ind på din konto