Billige Plakater | Plakater i Høj Kvalitet med Hurtig Levering

Plakat Print (fra 25 stk)

Billige Plakater & Plancher, til ude og indendørs. Standard produktionstid er ca 4-5 hverdage. Trykt som offset, i høj kvalitet.

Skal du bruge under 25 stk eller kortere levering så kig under produktet storformat plakater, hvor du også har mulighed for at uploade forskellige trykfiler. På dette herprodukt må de kun uploades 1 trykfil pr. bestilling. (Dvs alle plakater skal være ens)

Skal du bruge billige skilte til kortere kampagner, så se vores produkt kanal plader.

OBS! Sendes fragtfrit med UPS, eller kan afhentes på vores adresse. Kan ikke kombineres med andre produkter. 

Billige plakater i god kvalitet

Nemprint er din leverandør af billige plakater og posters til alle formål, hvad end det er privat eller til brug i forbindelse med markedsføring af din virksomhed. I modsætning til andre printvirksomheder, der kun printer de normale fire farver, er vi hos Nemprint i stand til at printe billige plakater i hele seks farver, hvilket sikrer et perfekt tryk og et flot produkt, der altid er visuelt indbydende. Og hvis du har brug for hjælp til opsætning af din plakat, eller er i tvivl om, hvilken papirtype du skal vælge, sidder vi altid klar ved telefonen og tasterne til at rådgive dig, når du skal købe plakater online. Husk, der er ingen dumme spørgsmål, og vi hjælper dig gerne uanset, om du er i tvivl om papirtypen eller motivet.

Billige plakater og posters til mange formål

Vi hjælper dig med at få trykt billige plakater eller posters, der kan bruges til mange forskellige formål som for eksempel udstillinger, messer, valg eller som reklame i butikken. Vores plakater holder til at hænge både inden- og udendørs, og som nogen af de få i branchen trykker vi med seks farver, hvilket garanterer en høj kvalitet og farveægthed på dine plakater.

Skal du have lavet billige plakater i høj kvalitet til ophængning indendørs, kan det dog godt være at fotoprint er et bedre valg. Det er et lidt dyrere produkt som ikke er vandfast, og fotoprint er derfor ikke egnet til udendørs ophæng, men til gengæld er printkvaliteten bedre og giver et flot og holdbart produkt. Du kan også læse mere om vores plakatprint.

Valg af papirtyper til plakater og posters

Når du bestiller print hos Nemprint, har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer papir til dine plakater og posters. På denne måde kan du give dine grafiske plakater det helt rette udtryk, i den helt rette kvalitet. Det er nemlig altafgørende, at du nøje overvejer, hvilken type papir din plakat skal trykkes på, så du bliver tilfreds med slutresultatet.

  • 100 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Denne type papir er meget alsidig og kan bruges til stort set alle slags plakater og posters. Det er grunden til at 90 % af vores kunder vælger denne type papir.
  • 135 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Denne type papir er velegnet til prints, hvor størrelsen er over A1.
  • 170 g Semi-Gloss papir med vandafvisende overflade og vandfast blæk. Hvis du ønsker en plakat i robust kvalitet, der gerne må føles lidt kraftig når du monterer den, er denne type papir et godt valg.

Altid hjælp at hente hos Nemprint

Husk, at hvis du har spørgsmål til print af plakater og posters eller til andre bestillinger, så er der altid hjælp at hente i vores kontaktcenter. Så er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål inden du afgiver din bestilling, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder kontaktinformationer under menuen Support / FAQ, hvor der både er oplyst mail og telefonnummer til akutte henvendelser.

Find din indre grafiker frem

Når du skal designe en plakat, er der mange forskellige faktorer, du skal huske at tage med i dine overvejelser. Hvis ikke du selv har den fornødne baggrund til at designe en plakat, anbefaler vi altid, at du kontakter en grafiker, der kan hjælpe dig med opgaven, så du kan få dit budskab frem på den mest fordelagtige måde.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du mangler sparring fra en af vores grafikere. Dette er bedst at gøre, hvis du er tæt på at komme i mål med dit design, men mangler et par kritiske øjne på resultatet. Hvis du derimod ingen erfaring har, kan det godt betale sig at få en fagperson til at gøre arbejdet fra bunden, så du er sikker på, at din plakat får budskabet frem på en levende og indbydende måde.

Billig plakattryk til mange formål

Når du køber billige plakater online, kan du bruge disse til et hav af forskelige formål. Det kommer næppe som nogen overraskelse for dig, at plakater på en visuel flot måde kan få dit budskab frem – og du bestemmer helt selv, hvor de skal hænge. Men hvis du er i tvivl om, hvorvidt plakattryk er det rette valg for dig, kan du læse med her og blive klogere på, hvornår en billig plakat med fordel kan bruges:

• Hvis du skal holde bryllup, kan en poster med al sandsynlighed være en god løsning for dig. For med plakattryk kan du eksempelvis få lavet en flot bordplan, du kan hænge op på væggen ind til selskabslokalet. På denne måde kan du hurtigt give dine gæster et overblik over siddepladserne.

• Hvis du skal holde fødselsdag, kan en billig plakat tjene samme formål som til et bryllup, men hvis du eksempelvis skal holde temafødselsdag, kan du udarbejde forskellige plakater med print, som kan være med til at sætte den helt rette stemning. Det kan eksempelvis være motiver af gamle bands fra 80’erne eller sjove citater.

• Billige posters er også ideelle at anvende til firmaarrangementer, hvad end det er for at skabe opmærksomhed omkring fredagsbaren, julefrokosten eller en motionsevent.

• Plakater kan også være med til at skabe den helt rette stemning på messestanden, eller hvis virksomheden eksempelvis skal præsentere et koncept eller andet overfor en potentiel kunde.

Plakater kan tjene mange formål, og også mange flere end dem, vi lige har listet op. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvornår billige plakater kan bruges i din kommunikation.

Gør din poster nemt at afkode

Når du skal designe din poster, er det vigtigt, at du overvejer hvilket budskab, du gerne vil have frem. En plakat med for mange budskaber kan nemlig hurtigt gøre udtrykket til en værre rodebutik, hvor modtageren ikke kan afkode, hvad du gerne vil have dem til – hvad end det er at deltage i en event, købe noget specifikt eller tage stilling til et konkret emne. Men med det rette design kan print af billige plakater være en forholdsvis omkostningsfri måde at få din målgruppes opmærksomhed på.

Køb dine plakater online – det er nemt og billigt

Det er både nemt og tidsbesparende at købe billige posters online, og vi sørger altid for at kvalitetstjekke alle de tryksager, vi sender ud ad døren. Det betyder, at du altid kan være fuldkommen sikker på, at kvaliteten er i top på vores print – billige plakater betyder nemlig ikke dårlig kvalitet.

Vores medarbejdere gennemgår altid alle tryksager fra ende til anden, så både farverne, skarpheden, papirkvaliteten lever op til vores kvalitetskrav – og dine forventninger. Du skal altså aldrig være nervøs for at købe plakater online hos Nemprint, da vores medarbejdere sikrer sig, at kvaliteten er i orden, og hvis de allerede inden tryk kan se, at filerne ikke er som de skal være, ja, så får du et kald, hvor vi gennemgår tryksagen med dig, så det færdige resultat er i top.

Alt du skal gøre nu, er at indtaste informationerne omkring din tryksag nedenfor, og så begynder vores medarbejdere at trykke din poster inden længe.

Tak fordi du bestiller dine plakater hos Nemprint.

Standard: 5 hverdage. Ekspres: 2 hverdage. Super Express: 1 hverdag. Sendes fragtfrit med UPS, eller kan afhentes på vores adresse. Kan ikke kombineres med andre produkter.

1. Format
2. Papir
3. Farver
4. Produktionstid
5. Antal
Oversigt
Vælg Format
1-dags produktion
Øko-venligt produkt

50 x 70 cm

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A0 (84 x 118,8 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A1 (59,4 x 84 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A1 lang (42 x 118,8 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A2 (42 x 59,4 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A2 lang (29,7 cm x 84 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

A3 (29,7 x 42 cm)

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

70 x 100 cm

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

100 x 140 cm

1-dags produktion

118,5 x 175 cm

Vælg Papir
1-dags produktion

120g Mat Ubestrøget

Øko-venligt produkt

120g Mat Ubestrøget (PEFC Bæredygtigt papir)

1-dags produktion

135g Blank

1-dags produktion

135g Silk Coated

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

135g Silk Coated (PEFC Bæredygtigt papir)

1-dags produktion

170g Blank

1-dags produktion

170g Silk Coated

1-dags produktion
Øko-venligt produkt

170g Silk Coated (PEFC Bæredygtigt papir)

1-dags produktion

250g Blank

1-dags produktion

250g Silk Coated

Vælg Forædling

hotfoil guld

hotfoil sølv

højglans-UV-lak på én side

1-dags produktion

ingen forædling

Vælg Farver
1-dags produktion

4+0 (Farveprint på én side)

4+4 (Farveprint på to sider)

Bestilling:
Pris:
Inkl. levering med UPS.

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto