Brevpapir med Logo | Tryk af Brevpapir Online | Nemprint.dk

Brevpapir

Brevpapir med logo og tryk

Der er ingen grund til kedeligt og intetsigende brevpapir, når du helt selv kan vælge look og eget tryk på det. Leder du derfor efter det helt rigtige brevpapir til dit firma eller private behov, så bestiller du det let og hurtigt lige her!

Alt brevpapir bliver printet på en flot hvid mat 90 gram papirstype. Brevpapiret printes i fuldfarve med CMYK print, i formatet A4 med typerne 4+0 (farvetryk på én side) og 4+4 (farvetryk på begge sider).

Sådan bestiller du dit brevpapir

Når du bestiller dit brevpapir med logo og tryk, så er det super simpelt og kræver kun få tryk, og dit brevpapir er på vej. Det kan være en god idé at have logo og tryk klar i filer for at gøre det nemmest for dig selv, og så du undgår at tilsende dette efterfølgende.

Følg nedenstående skridt, og bestil dit tryk af brevpapir med logo med det samme.

  1. Vælg papirtype, format, type (farveformat), huller og afsendelse
  2. Vælg antal
  3. Evt. upload filer med logo og print
  4. Tryk ‘læg i kurv’
  5. Glæd dig til at modtage dit nye brevpapir

Inden du bestiller, er det dog vigtigt, at du husker at læse vores retningslinjer for ‘om trykfiler’, hvor du kan finde mere information om bestilling af trykfiler.

Hvad er brevpapir, og hvorfor er det smart?

Brevpapir er langt fra en ny opfindelse, tværtimod, det er nærmere et levn fra fortiden i denne digitale verden. Men der er ingen tvivl om, at papiret aldrig vil blive erstattet 100 % af teknologien, og derfor er brevpapir enhver virksomheds bedste ven.

Det er i sig selv gratis reklame, når du bruger brevpapir med eget logo og tryk. Med dit eget brevpapir kommer dit logo ud til mange flere samarbejdspartnere, og du bliver derfor mere synlig på markedet. Derudover sender et brevpapir med eget logo et stærkt professionelt udtryk, hvor andre kan se, at du kommer fra en etableret virksomhed.

Er du fra en stor koncern med mange kontorer eller konferencer giver det kun mening at sætte virksomhedens stempel på dit brevpapir. På den måde er alle papirer, både officielle og interne, klart markeret med virksomhedslogo og information uden, at det skal tilføjes med stempel eller lignende. Med brevpapiret i printeren slipper du for standardfiler, som skal sætte informationen på fakturaen, og brevpapiret klarer derfor størstedelen af arbejdet.

Standard: 5-6 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 5-6 hverdage. Ekspres: 2 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 2 hverdage.

Tilpas produkt

Antal

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto