Folder Print | Kvalitets Foldere med Print | Hurtig Levering

Foldere (fra 10 stk)

En folder er en flyer der er foldet 1 eller flere gange. Typisk folder er et stk. A4 ark der er foldet på midten, og dermed bliver til en 4-sidet A5 folder. Det er altid slut resultatet der næves som størrelsen. Trykfiler leveres altid som et samlet ark. dvs. en A5 folder er en 2-sidet PDF i A4 + 3mm til beskæring.

Skal du bruge mere end 2.500stk så gå til produktet Offset-Foldere.Har du flere sider der skal foldes og hæftes, kig da under “Hæfter”.

Folder-print fra Nemprint

En folder er et enkelt stykke foldet papir, som er printet kant til kant ligesom flyers. Har du flere sider, der skal foldes og hæftes, skal du kigge under menupunktet “hæfter”. Folder-print er en økonomisk og enkel måde at distribuere sit budskab på. Brochure- og folder-print er et alsidigt produkt, der er velegnet til mange formål lige fra salg og markedsføring til information og oplysningskampagner. For virksomheder er det let at gøre opmærksom på ens tilstedeværelse og service, da man med folder-print nemt kan opstille kompetencer og ydelser samt lister med information såsom adresse, åbningstider osv.

Trykfiler til foldere.

Trykfiler skal altid leveres samlet, dvs. en samlet forside, og en bagside. Ikke som enkeltsider. F.eks. laves en A5 folder som 2 PDF sider i A4.

Totalpriser for folder-print

Bemærk, at priserne på folder-print er totalpriser, der inkluderer både print, bukkestreg samt falsning. Vi kan også levere som plano, dvs. kun med bukkestreg uden fals.

False muligheder og trykfiler

Hos Nemprint har du flere forskellige false-muligheder at vælge imellem:

Parallel fals / Midterfals

Parallel fals er en falsning på midten af arket. F.eks. en A5 folder, som er en foldet A4. Bemærk det er altid slut produktet man angiver som størrelsen.

M65 rulle fals

Rulle fals er en dobbeltfasning, hvor folderen falses ind i sig selv. Siderne er 100 x 100 x 97 mm (den inderste side er 3mm mindre end de andre, så ta derfor højde for dette, når du laver dit design.)

M65 Z fals

Ønsker du en løsning, hvor din tryksag foldes som et z, skal du vælge denne false-metode.

Port fals

Port fals er en dobbeltfalsning, der kræver at du har godt styr på bleed og skæremærker, da de to sider danner et helt billede på forsiden af tryksagen. 

Nemt og enkelt at bestille folder-print

Hos Nemprint.dk har vi gjort det enkelt og effektivt at bestille folder-print. Det kræver i alt sin enkelthed kun, at du uploader den fil, der skal trykkes, samt at du klikker et par gange på musen og eventuelt beskriver din ordre, hvis du har særlige anmærkninger til dine tryksager. Herefter sendes din bestilling lynhurtigt.

Faktisk allerede næste hverdag for bestillinger afgivet inden kl. 14.00 og blot to hverdage efter bestillinger afgivet efter kl. 14.00. Der er med andre ord ganske kort tid fra bestilling, til du står med dit folder-print i hånden. Ved bestillinger på over 2500 henviser vi til offset foldere, der er billigere men som har en længere produktionstid.

Ønsker du at gøre dine foldere ekstra indbydende, kan du læse mere om kachering her.

Gode tips til bestilling af folder-print

Indholdet og budskabet i din folder er afgørende for, om folk vil modtage, læse og gemme den. På samme måde er folderens design også en vigtig faktor. Derfor er det en god idé at bruge tid på at skabe et flot grafisk udtryk, der vækker modtagernes interesse og nysgerrighed. Teksterne kan med fordel holdes korte, præcise og relevante: sørg for at formidle de vigtigste informationer, så budskabet ikke drukner i støj, og husk også gerne en “call to action” som f.eks. “køb”, “se mere”, “bestil nu” osv. Lokkemad som tilbud eller rabatter kan også være et effektivt middel til at fange og fastholde modtagernes interesse.

Husk, at vi hos Nemprint altid er til at komme i kontakt med

Vi er stolte af at levere hurtig og professionel service, og nogle gange efterspørger vores kunder akut produktion. Det krav imødekommer vi gerne, hvis du tager kontakt til vores kundecenter. Samme kundecenter er naturligvis altid til at få fat i, hvis du måtte have generelle spørgsmål til produkter og bestilling.

Bestil folder-print – lige her fra siden.

Standard: (24 timer i hverdage): Bestillinger før kl. 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter, men kan hentes dagen efter. Ekspres: Bestillinger før kl. 12.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto