Roll Up Banner | Køb Roll Up Bannere med Tryk | Prismatch

Roll up

Basic Roll-up er inkl. banner, roll-up system, og transporttaske, er Danmarks billigste Roll-up bannere. Printet på kraftig og lækker PVC banner, så du kan bruge den mange gange.
Lige til at ta ud af tasken og ta i brug. 85x200cm.
(Eller 60 x 200 cm. hvis den f.eks. skal stå i en forretning hvor der er krav til en lille størrelse.)
Du har også mulighed for at vælge et premium system. Selve banneret bliver printet i samme kvalitet, men systemet er bedre kvalitet og pænere. – Holder også til at blive brugt flere gange.

OBS. Filen skal være 85 x 220 cm, eller 60 x 220 cm. Hvor de nederste 20 cm. er skjult i kassen.

Rollup skabelonDownload

Roll up banner i høj kvalitet fra Nemprint

Hos Nemprint hjælper vi dig med alle slags bannere og plakater i storformat, og det betyder, at du naturligvis også kan bestille et roll up banner, som du kan bruge i mange forskellige reklamesammenhænge. Et roll up banner er ideelt at tage med på farten, når du er ude og repræsentere din virksomhed på mes ser, konferencer og lignende, men det kan samtidig også fungere som et farvestrålende element i receptionen i din virksomhed.

Mange muligheder med et roll up banner

Et roll up banner er en populær, praktisk og super effektiv måde at reklamere for din virksomhed, dit brand eller dine services. Med et rollup har du nemlig mulighed for at præsentere din virksomhed på en tydelig og professionel måde, samtidig med at du kan bruge et rollup i mange forskellige sammenhænge. F.eks. er det ideelt at tage et eller flere roll up bannere med på messer, udstillinger og konferencer, da de let og hurtigt kan henholdsvis foldes ud og pakkes sammen. Faktisk tager det ikke mere end 30 sekunder at rulle banneret ud, så hvis du f.eks. har tre bannere med, kan du hurtigt få din messestand til at tage sig indbydende og inspirerende ud. Og med den medfølgende taske er det både praktisk og nemt at tage banneret med på farten, når du skal hjem igen. Men et roll up banner er ikke kun praktisk, når du er ude i verden og fortælle om din virksomhed eller dine produkter. Du kan nemlig også med fordel bruge dit rollup hjemme i dine egne lokaler, hvor det f.eks. kan stå i en reception eller et indgangsparti og gøre forbipasserende opmærksomme på din forretning. Et roll up banner er også en nem og billig måde at indrette et tomt butiksvindue, hvor det kan fungere som blikfang for nye, potentielle kunder.

Roll up banner i god og holdbar kvalitet

Når du bestiller et roll up banner hos Nemprint, kan du vælge mellem en almindelig udgave og en lidt mere robust og slidstærk premium udgave. Skal dit rollup bruges mange gange, kan du med fordel vælge vores premium udgave, der er udført i et stærkere og mere holdbart materiale, der uden problemer kan rulles ud gentagne gange. Som standard leveres vores roll up bannere i målene 85 x 220 cm. Vær dog opmærksom på, at de nederste 20 cm. ikke vil være synlige, da de er gemt væk inde i selve roll up systemet. Hvis du har brug for et større eller et mindre roll up banner end vores standardmål, er du velkommen til at sende os en mail med din forespørgsel. Vores roll up bannere er fremstillet af PVC, som er et plastmateriale med 100 % blok, der gør, at man ikke kan se igennem banneret.

Vi laver også rollup i 60 x 200 cm. til f.eks. varehuse som har krav til at en roll up ikke må fylde for meget.

Hvis du har brug for andre størrelser eller kvaliteter til netop din roll up, er du meget velkommen til at kontakte os pr mail – så skaffer vi det, du ønsker. Priserne på en roll up er inklusiv fuld farveprint, roll up system, roll up stativ og transporttaske.

Sådan skal dit roll up design se ud

Når du skal designe din roll up poster, skal du først og fremmest have in mente, hvor det skal bruges og i hvilken sammenhæng. Skal det byde kunder velkomne i receptionen, eller skal du have det med på messe? Hvis det skal stå i indgangen på arbejdspladsen, vil et simpelt og let afkodeligt budskab såsom ’Velkommen’ med al sandsynlighed være den bedste løsning.

Hvis du derimod skal have den med på messe eller konference, kan du beskrive dit produkt, brand eller service yderligere. Husk dog på, at din roll up altid skal være nem at afkode, og designet skal være i rød tråd med virksomhedens visuelle identitet. Hvis du vil designe en roll up, som fanger forbipasserendes interesse, skal du altid have et billede eller andet grafisk materiale på dit roll up print.

Det er også en god idé med tekst, der kan være med til at understøtte dit budskab, men en roll up fyldt med tekst fra top til tå vil ingen effekt have. Det er altså en hårfin balance mellem billeder og tekst, der skaber et dynamisk udtryk, der er let og overskueligt at forstå. Du skal naturligvis også huske at have dit logo tydeligt repræsenteret på din roll up, så forbipasserende og besøgende hurtigt kan se, hvem der er afsender.

Hvis du ikke selv har kompetencerne til at designe et roll up banner, er du altid meget velkommen til at kontakte os for hjælp. Vores grafikere assisterer dig nemlig gerne med at komme i mål med opgaven, uanset om du har brug for hjælp til at udarbejde en trykklar fil, eller blot har brug for sparring til designprocessen. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit kommende roll up design.

Hent dine roll-ups i Aarhus eller få dem tilsendt

Leder du efter roll-up, så er du velkommen til at besøge Nemprints butik i Højbjerg meget tæt på Aarhus. Vi har et bredt udvalg af roll-ups, som du kan se, og vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige til dig. Hvis du skal bruge flere forskellige størrelser og typer, kan det også være en fordel for dig at besøge vores butik.

Hvis du ikke bor i nærheden af Arhus, så kan du nemt bestille din roll-up gennem vores online bestilling – og vi kan levere din roll-up, uanset hvor i landet, du bor. Det tager os normalt 3 hverdage at producere dine roll-ups, men vi kan også gøre det ekspress på 0-24 timer.

Standard: 3 hverdage Ekspres: 0-24 timer

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto