Stofbanner | Køb Banner Med Tryk Online her | Hurtig Levering

Banner Print (Stof)

Stofbanner printet på 100% polyester eller RPET (Recycled Polyester) der er godkendt til både ude og inde. Er B1 brandgodkendt (kræves der til skoler, messer og storcentre). Trykfiler leveres som PDF, i CMYK.

Har du brug for hjælp til at lave en trykklar PDF ? Få hjælp til layout her “Grafisk Assistance”. Hent vores templates til vores standard størrelser her.

Om banner-print

Bannere kan bruges i mange forskellige sammenhænge i forbindelse med både reklamer, valg, fester og begivenheder osv. Vi laver banner-print til alle formål, og hos os kan du bestille både små og store bannere. Vi er leveringsdygtige i banner-print fra en mindre til en stor skala på helt op til fem meter, og vi leverer altid banner-print i solide kvalitetsmaterialer, der gør dem alsidige og genanvendelige på tværs af arrangementer. Du kan vælge mellem tre forskellige typer banner-print: stof, presenning og stilladsbanner. Alle vores bannere bliver printet med UV-resistent blæk, der forhindrer farverne i at falme, selv når banneret hænger ude i solskin.

Mange års erfaring med banner-print

Hos Nemprint har vi stor erfaring med bannere, og vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders forventninger – både med hensyn til produktets kvalitet, leveringstid, service og vejledning osv. Derfor er du altid velkommen til at tage fat i vores kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning.

På den måde sikrer vi os, at du får netop det produkt, du har i tankerne. Vi benytter brandhæmmede og sikkerhedsgodkendte materialer til vores banner-print, således at de er velegnede til messer og andre indendørsarrangementer.

Filer til banner-print

For at sikre at der ikke kommer kantbånd eller huller på teksten, skal du være opmærksom på at golde teksten minimum 5 cm. fra kanten på banneret. Der skal være 20 mm. bleed på filer til bannere.

Standard: 6 hverdage Ekspres: 4 hverdage

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto