Banner | Køb Banner Med Tryk Online her | Hurtig Levering

Banner print (PVC)

Hos Nemprint laver vi banner-print i både store og små oplag. Vores bannere kan bruges både inden- og udendørs, og de bliver printet med UV-resistent blæk, der naturligvis også er vandfast. Skal du bruge et stofbanner, skal du gå til produktet her.

Har du brug for hjælp til at lave en trykklar PDF ? Få hjælp til layout her “Grafisk Assistance”.

Om banner-print

Bannere kan bruges i mange forskellige sammenhænge i forbindelse med både reklamer, valg, fester og begivenheder osv. Vi laver banner-print til alle formål, og hos os kan du bestille både små og store bannere. Vi er leveringsdygtige i banner-print fra en mindre til en stor skala på helt op til fem meter, og vi leverer altid banner-print i solide kvalitetsmaterialer, der gør dem alsidige og genanvendelige på tværs af arrangementer. Du kan vælge mellem tre forskellige typer banner-print: stof, presenning og stilladsbanner. Alle vores bannere bliver printet med UV-resistent blæk, der forhindrer farverne i at falme, selv når banneret hænger ude i solskin.

Mange års erfaring med banner-print

Hos Nemprint har vi stor erfaring med bannere, og vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders forventninger – både med hensyn til produktets kvalitet, leveringstid, service og vejledning osv. Derfor er du altid velkommen til at tage fat i vores kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning.

På den måde sikrer vi os, at du får netop det produkt, du har i tankerne. Vi benytter brandhæmmede og sikkerhedsgodkendte materialer til vores banner-print, således at de er velegnede til messer og andre indendørsarrangementer.

Sådan bestiller du banner-print hos Nemprint

Når du uploader dit print, vælger du selv, hvilket type materiale og hvilket størrelsesforhold, dine bannere skal leveres i. Det er super enkelt at gå i gang, og det tager ikke mange minutter fra din billedfil er uploadet, til du kan godkende din ordre og afvente leveringen. Efterbehandlingen er kraftige kantbånd i nylon og øksner pr. 50 eller 100 cm.

Få styr på detaljerne

Leder du efter et roll-up banner, eller skal dit banner hænge i en wire? Skal det klistres sammen med øvrigt materiale, eller er der brug for en løbegang i banneret? Så skal du huske at vælge den rette efterbehandling, inden du færdiggør din bestilling. Vi hjælper dig gerne med at få de sidste detaljer på plads, så dine bannere er helt klar, når du skal bruge dem.

Levering af banner-print

Vælger du et standard banner med efterbehandling er leveringstiden 6-7 arbejdsdage. Du kan også få det leveret som ekspres inden for 3-4 arbejdsdage. Skal dit banner-print ikke efterbehandles, har du mulighed for dag-til-dag levering – ring til os, og forhør dig om mulighederne for dette.

Filer til banner-print

For at sikre at der ikke kommer kantbånd eller huller på teksten, skal du være opmærksom på at golde teksten minimum 5 cm. fra kanten på banneret. Der skal være 20 mm. bleed på filer til bannere.

Hos Nemprint er det både nemt og hurtigt at bestille et banner. Du vælger selv, hvilken type materiale vi trykker dine bannere på, ligesom du selv styrer størrelsesforhold og kan uploade dit helt eget print. Det er super enkelt at gå i gang, og det tager ikke mange minutter fra din billedfil er uploadet til du kan godkende din ordre og afvente vores hurtige levering.

Det kunne med andre ord næppe være lettere at bestille et smukt reklamebanner, roll up banner, stilladsbanner eller hvilket storformat, du skal have trykt.

Professionelt bannertryk

Foruden at benytte brandhæmmende materialer, der gør produkterne velegnede til messer og andre indendørsarrangementer, leverer vi vores bannere på solide kvalitetsmaterialer. Du kan vælge typerne: stofmediet, presenning og stilladsbanner, der hver især er beskrevet længere oppe på siden. Vores bannere er desuden UV-resistente, hvilket gør dem modstandsdygtige og forhindre farve i at falme – selv når banneret hænger ude i solskin. Vores bannere kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør dem alsidige og genanvendelige på tværs af arrangementer.

Du vælger størrelsen

Skal du bruge mindre banner til en messestand? Vi leverer det. Skal du bruge et stort udendørsbanner? Vi tager os af opgaven. Reklamebanner? Intet problem. Kort sagt: vi er leveringsdygtige i bannere fra en mindre til stor skala – på helt op til 5 meter.

Har du styr på detaljerne?

Leder du efter et roll up banner eller skal dit banner op og hænge i en wire? Skal det klistres sammen med øvrigt materiale eller er der brug for en løbegang i banneret? Så husk at vælge den rette efterbehandling inden bestilling. Vi hjælper dig nemlig gerne med at få de uundværlige detaljer på plads, så dine bannere er helt køreklare til den dato, de skal bruges til dine markedsføringsaktiviteter.

Erfaring giver bedste resultat

Hos Nemprint er vi erfarne og har i mange år trykt bannere, der lever fuldt op til vores kunders forventninger. Det betyder, at du først og fremmest får et produkt, der imødekommer dine forventninger og bidrager til dit arrangement, når det hænges op. At imødekomme vores kunders forventninger er først og fremmest et spørgsmål om at overholde helt gængse kundeserviceopgaver som korrekt leveringstid m.m., men også et spørgsmål om, at trykket sidder flot og lige, at banneret har en god og pålidelig kvalitet – samt i det hele taget at sikre en totaloplevelse, der giver kunden et professionelt indtryk af vores virksomhed.

Samme erfaring og professionalisme har du naturligvis mulighed for at trække på, hvis du har særlige spørgsmål, du ikke finder svar på her på siden. Vi hjælper dig gerne med at svare på, hvordan du får det bedste resultat i forhold til dine ønsker. Bestil dit nye banner her på siden eller få hjælp ved at tage fat i vores kontaktcenter.

På udkig efter en totalløsning?

Hvis du skal bruge dit kommende banner som en del af en større løsning, så husk vi er leveringsdygtige i stort set alle tryksager. Lige fra flyers til tshirts med print eller måske plakat print i forrygende opløsning?

Uanset hvad de skal bruge privat eller til din virksomhed, er nøgleordene, når du bestiller hos Nemprint: Høj kvalitet, hurtig levering og ikke mindst yderst konkurrencedygtige priser.

Standard: 6 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 6 hverdage. Ekspres: 4 hverdage: Bestillinger før kl. 10.00 sendes efter 4 hverdage. Uden efterbehandling: Mulighed for dag-til-dag (ring og spørg).

Tilpas produkt

Antal

NemPrint_Maskot_Nemly

Oversigt

Filer:

GRATIS FILTJEK

Er du i tvivl om dine filer er gode nok til tryk?

Læs mere her

PRISMATCH

Vi tjekker løbende priserne med de nærmeste konkurrenter, men skulle du finde en lavere pris matcher vi.

Læs mere om vores prismatch her

TELEFONTID

09:00 - 15.00 (Frokost 12:00 - 13:00)

Butik/mail: 08:00 - 16:00 (fredag 15:30)

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål til produkter eller problemer - så kontakt os: 8613 6077

Eller send en mail til info@nemprint.dk

Referencer

Vi elsker glade kunder - mød dem her

Log ind på din konto