Bestil dine stilads banner eller hegnsbanner hos nemprint.

Banner

Kvalitets bannere til ude og inde.

Efterbehandlingen er kraftig nylon kantbånd og øksner pr. 50 eller 80 cm.

Sammensyning af bannere hvis de er større end max. printbredde, som er ca. 5 m. ved PVC og MESH, og 3 m. ved Trico.

Navn og kvalitet:

Stofmediet: Trico 210g. (Mest populær, 80% af vores kunder vælger denne)

Presenning mediet: PVC 440g.

Stilladsbanner 420g. (mesh, som er med små huller)

Brandhæmmende:

Vi trykker på brandhæmmende materiale, der er godkendt til indendørs-/messebrug.

Levering:

Standard med efterbehandling: 6-7 arbejdsdage.

Ekspress med efterbehandling: 3-4 arbejdsdage.

Uden efterbehandling: Mulighed for dag-til-dag (ring og spørg).

Filer til banner.

OBS. Husk at holde tekst min. 5 cm fra kanten på banneret, for at sikre at der ikke kommer kantbånd eller huller på teksten.

Der skal være 20 mm bleed på filer til bannere.

Mere om bannere hos Nemprint

Hos Nemprint er det både nemt og hurtigt at bestille et banner. Du vælger selv, hvilken type materiale vi trykker dine bannere på, ligesom du selv styrer størrelsesforhold og kan uploade dit helt eget print. Det er super enkelt at gå i gang, og det tager ikke mange minutter fra din billedfil er uploadet til du kan godkende din ordre og afvente vores hurtige levering.

Det kunne med andre ord næppe være lettere at bestille et smukt reklamebanner, roll up banner, stilladsbanner eller hvilket storformat, du skal have trykt.

Professionelt bannertryk

Foruden at benytte brandhæmmende materialer, der gør produkterne velegnede til messer og andre indendørsarrangementer, leverer vi vores bannere på solide kvalitetsmaterialer. Du kan vælge typerne: stofmediet, presenning og stilladsbanner, der hver især er beskrevet længere oppe på siden. Vores bannere er desuden UV-resistente, hvilket gør dem modstandsdygtige og forhindre farve i at falme – selv når banneret hænger ude i solskin. Vores bannere kan bruges både indendørs og udendørs, hvilket gør dem alsidige og genanvendelige på tværs af arrangementer.

Du vælger størrelsen

Skal du bruge mindre banner til en messestand? Vi leverer det. Skal du bruge et stort udendørsbanner? Vi tager os af opgaven. Reklamebanner? Intet problem. Kort sagt: vi er leveringsdygtige i bannere fra en mindre til stor skala – på helt op til 5 meter.

Har du styr på detaljerne?

Leder du efter et roll up banner eller skal dit banner op og hænge i en wire? Skal det klistres sammen med øvrigt materiale eller er der brug for en løbegang i banneret? Så husk at vælge den rette efterbehandling inden bestilling. Vi hjælper dig nemlig gerne med at få de uundværlige detaljer på plads, så dine bannere er helt køreklare til den dato, de skal bruges til dine markedsføringsaktiviteter.

Erfaring giver bedste resultat

Hos Nemprint er vi erfarne og har i mange år trykt bannere, der lever fuldt op til vores kunders forventninger. Det betyder, at du først og fremmest får et produkt, der imødekommer dine forventninger og bidrager til dit arrangement, når det hænges op. At imødekomme vores kunders forventninger er først og fremmest et spørgsmål om at overholde helt gængse kundeserviceopgaver som korrekt leveringstid m.m., men også et spørgsmål om, at trykket sidder flot og lige, at banneret har en god og pålidelig kvalitet – samt i det hele taget at sikre en totaloplevelse, der giver kunden et professionelt indtryk af vores virksomhed.

Samme erfaring og professionalisme har du naturligvis mulighed for at trække på, hvis du har særlige spørgsmål, du ikke finder svar på her på siden. Vi hjælper dig gerne med at svare på, hvordan du får det bedste resultat i forhold til dine ønsker. Bestil dit nye banner her på siden eller få hjælp ved at tage fat i vores kontaktcenter.

På udkig efter en totalløsning?

Hvis du skal bruge dit kommende banner som en del af en større løsning, så husk vi er leveringsdygtige i stort set alle tryksager. Lige fra flyers til tshirts med print eller måske plakat print i forrygende opløsning?

Uanset hvad de skal bruge privat eller til din virksomhed, er nøgleordene, når du bestiller hos Nemprint: Høj kvalitet, hurtig levering og ikke mindst yderst konkurrencedygtige priser.

Log ind på din konto