Mere om indbinding | Nemprint

Mere om indbinding

 

PDF format:

Husk vi skal modtage din opgave som PDF format læs mere om dette her. hvor vi har gratis programmer der kan lave din word fil om til PDF format, så du undgår fejl når vi printer opgaven. Dette opfordre vi også til hvis du tager ned i vores butik og selv vil printe opgaven .

Gør plads til ryggen:

Lav altid plads til ryggen, det er en god ide at lave 1cm. margen i venstre side af opgaven, så er du sikker på at der er plads til indbindingen, skal du have printet dobbeltsidet skal du også have 1cm. i højre margen.

Print til kant:

Ja, vi kan godt printe hele din opgave til kant, dette gøres ved at vi printer din opgave på overstørrelse papir, og derefter kant-trimmes dine sider, derfor skal der overholdes visser regler mht. til beskæring, læs mere om dette her. Når der printes til kant kan du vælge imellem 135. Silk Coated eller 170g Silk Coated.

Husk det er vigtigt at du har læst vores guides omkring Beskæring hvis du skal bestille tryksager der er printet til kant.

Andre formater en A4

Ja, vi kan godt printe i andre formater end A4, vil du f.eks. have 21x21cm format henvend dig pr. mail og få et godt tilbud. (typisk for arkitekt og design studerende at printe i square formater).

  

Metal-wire i sølv eller hvid

Metal-wire i sølv, er den mest populærer indbindings metode, de fleste vælger at få ekstra kraftig frost for/bagside på istedet for de tyndere klar-plast for/bagsider der er incl. i prisen.

 

 

Lærredsryg, mange farver

læredsryg nemprint

Den mest eksklusive limryg på markedet, med en kraftig lærreds ryg, gør den ekstremt stærk.Klar forside, pap eller egen bagside, gør den totale finish på denne ryg helt speciel, og gør den særligt god til til at udnytte et flot print som bagside. Man kan bruge en printet side som bagside, hvilket gør at indbindingen kommer til at ligne en rigtig bog.

 

  

 

 

Log ind på din konto