Papirstyper til invitationer | Nemprint

vores udvalgte papir til invitationer

Vi har udvalgt en række lækre papirstyper som egner sig særdeles godt til print af invitationer. Vi tilbyder en række kvalitetspapirvalg, der er tykke, luksuriøse og intet mindre end smukke. Med over 15 års erfaring med trykning kan du være sikker på, at vi kender printbranchen og kun bruger brancheførende papirs kvaliteter.

Alle vores vores papirstyper er FSC™ og PEFC™ Certifiseret.

woodslandscape-1170x200px
300g Silk Coated

300g Silk Coated

Vores Silk Coated er en af de mest populære papirstyper, den er helt glad i overfladen, hvilket giver det skarpeste print af vores papirstyper. Den er ikke 100% hvid, men er en lille smule knækket, over i det gule.

papirstyper mat 300g

300g Mat Ubestrøget (Uncoated)

Vores matte papirstype er 100% hvid, den er i kraftig 300g karton, rigtig god til storset alle designs. Store farverige dækflader anbefales ikke på denne..

300g Genbrug Bronze Particle

300g Genbrug Bronze Particles

Genbrugspapir med rester af gammelt papir i. Den har derudover fået tilføjet små rester af bronze flager i, som giver et rigtig flot look. Den er offwhite, og meget gullig i forhold til en 100% hvid..

330g Mat Reef View02

330g Mat Reef Karton

Det er helt mat, og meget grov i overfladen, så du virkelig kan mærke papirfibrene. Det har en ru overflade, og er meget tykt. Det er ikke helt hvid, men har et gulligt skær, offwhite farve.

Log ind på din konto