Er gamle klistermærker noget værd? | Nemprint

Er gamle klistermærker noget værd?

Det fungerer sådan med mange ting i livet, at de øges i værdi over tid. Rigtig mange ting kan blive til et samlerobjekt på et tidspunkt, hvis de får lov til at blive gamle nok og holdes i en god stand. Dette er desværre ikke tilfældet med klistermærker, da de mister klæbeevnen efter 5-10 år, naturligvis afhængigt af, hvordan de er blevet opbevaret.

Gamle klistermærker er altså ikke meget værd, selvom de har mange år på bagen, så vi opfordrer dig til at tage dine klistermærker i brug nu, så du kan få glæde af dem inden de ikke længere virker.

Bestil dine klistermærker hos os

Du kan bestille dine klistermærker hos os, og hvad end du har brug for mange små klistermærker eller ét stort til butiksfacaden, er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig bestille klistermærker i mange forskellige størrelser og former, så det er helt op til dig at finde ud af, hvilket motiv du ønsker på dine klistermærker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din kommende ordre, hvad end det drejer sig om design eller montering. Vi sidder altid klar ved tasterne og telefonen til at hjælpe dig.

Læs mere om klistermærker her

Log ind på din konto