Nemt og enkelt at bestille foldere. Bestil online i dag hos nemprint.dk

Foldere

Nemt og enkelt at bestille foldere

En folder er er et enkelt foldet stykke papir, som er printet til kant – ligesom flyers. Har du flere sider der skal foldes og hæftes, kig da under

Totalpriser

Bemærk at priserne er totalpriser for både print, bukkestreg samt falsning. Vi kan også levere som plano, dvs. kun med bukkestreg uden fals.

Skal du bruge større oplæg end 2500stk A4 print, anbefaler vi at du kigger under offset trykt foldere. Disse er billigere, men har længere produktionstid.

Produktionstid 

Standard: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter.

Express: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag.

Har du en hasteopgave, kan vi i mange tilfælde printe hurtigere end angivet herover. Kontakt os på tlf.  8613 6077

Er du i tvivl om hvilken false- eller foldetype du skal bruge til din tryksag, er her en lille guide til de forskellige udtryk.

Parallel fals

Parallel fals er en falsning på midten af arket, eller hvis det ønskes kan der også laves en forskudt parallel fals.

Har du specielle ønsker som f.eks. en 14×14 cm. folder (foldet fra et 14x28cm ark) er dette også muligt.

M65 rulle fals

Rulle fals er en dobbeltfalsning, hvor tryksagen falses ind i sig selv. Bruges ofte til menukort som 3-fløjede foldere.

Dette er vores mest brugte false metode til 3 sidet fals. Her er en M65 skabelon til indesign.

M65 Z fals

Z fals er en dobbeltfalsning, hvor tryksagen foldes som et “Z”.

Port fals

Port fals er en dobbeltfalsning, dette kræver at man har godt styr på bleed og og skæremærker, da de 2 sider danner et helt billed på fronten af tryksagen.

Husk at vi ofte kan sende samme dag som du bestiller, så hvis du skal have foldere til f.eks. København, kan du efter aftale have dem allerede dagen efter bestilling.

Mere om foldere

Ligesom flyers er foldere en billig og nem måde at distribuere et budskab på. Folder- og brochure tryk er utrolig alsidigt, nemt at bestille og velegnet til mange formål. Det gør folderen til en vellidt størrelse, der fungerer til både salg og markedsføring samt information og oplysningskampagner. For virksomheder er det let at gøre opmærksom på ens tilstedeværelse og services, da folderen nemt opstiller kompetencer og ydelser, og lister dem med vigtige informationer som f.eks. adresse, åbningstider m.m.

Sammensæt den folder, du vil have

Her på Nemprint.dk har vi gjort det enkelt og effektivt at bestille foldere. Det kræver i alt sin enkelthed kun, at du uploader den fil, der skal trykkes, samt at du klikker et par gange på musen og eventuelt beskriver din ordre, hvis du har særlige anmærkninger til dine tryksager. Herefter sendes din bestilling lynhurtigt. Faktisk allerede næste hverdag for bestillinger afgivet inden kl. 14.00 og blot to hverdage efter bestillinger afgivet efter kl. 14.00. Der er med andre ord kort fra bestilling, til du står med dit folder design i hånden.

Kachering

Vi tilbyder naturligvis også kachering til tryk af folderne.

OBS: Kachering skal være på min 300g papir (eller genbrugspapir).

Kachering er en efterbehandling, der giver din tryksag en mere ekslusiv følelse. Det skyldes den tynde laminering – dvs. det tynde plastlag – som giver din folder et fantastisk finish.

Her hos Nemprint finder du kachering i to varianter. Typerne er Soft Touch og Blank.

Når du bestiller med en Soft Touch overflade, får du den bedste type kachering. Looket bliver mat med en overflade, som er helt fri for genskin. Man kan ligefrem sammenligne overfladen med silkemateriale, og det er derfor ikke tilfældigt, at denne type kachering ER den mest luksuriøse, du kan finde.

Blank kachering giver også et flot resultat, måske bedst sammenligneligt med en blank foto-agtig overflade. Blank kachering er derfor et oplagt valg til farverige tryksager som eksempelvis postkort og fotografier.

Herunder ser du et eksempel på blank kachering:

Hvad skal jeg tænke på, inden jeg bestiller?

Indholdet og budskabet i din folder er, ligesom det valgte folder design, afgørende for om folk vil modtage, læse og gemme folderen. Der er dog masser af ting, du selv har indflydelse på, der kan gøre dine foldere interessante for brugeren:

  • Husk et flot grafisk udtryk.
  • Skriv kort, præcis og relevant tekst.
  • Husk en opfordring til handling (Eksempelvis: Køb, Se mere, Bestil nu, Få dine 25% rabat, Book tid etc.).
  • Giv evt. kunden lokkemad som eks. tilbud, rabat m.m.

Husk desuden at holde fokus på, at budskabet er enkelt, så det ikke drukner i støj. På den måde er det let for modtageren at afkode dit budskab, og på den måde er der kortere vej fra fortolkning til den handling, du ønsker modtageren skal foretage.

Husk at vi altid er til at komme i kontakt med

Vi er stolte af at levere hurtig og professionel service, men nogle gange efterspørger vores kunder akut produktion. Det krav imødekommer vi gerne, hvis du tager kontakt til vores kundecenter. Samme kundecenter er naturligvis altid til at få fat i, hvis du måtte have generelle spørgsmål til produkter og bestilling.

Bestil din helt egne foldere – lige her fra siden.

Log ind på din konto